League of Legends

Првата партија и последната покажаа нешто во early game, ако памтиш другиве партии земаа први убиства Star Horn...

Да ама другите беа со 1 за 3.Само третата ептен јако ги добија ројалциве.Исто така инсек се губеше многу, не изигра на ниво може и заради тоа изгубија.Исто така 2рата ја изгубија зошто мидлејнот беше уствари само да се пикне џејс за да го немаат самсунг.Не сфаќам зошто немаше Ориана , многу полесно ќе ги одржуваше во гејм.

продавам акаунт 30 лвл, кој е заинтересиран нека ми пише пп

Почнав пред една недела да играм LoL. Ептен сум почетник. Играм со бегинери кои ми ги дава играта и не сум лош со нив. Со другари што играат подолго - не можам да ги пипнам :D

Собирам сега IP за да си отклучам некој Херој. Кој ми советувате тоа да биде прв и него да го форсирам/учам?

Почнав пред една недела да играм LoL. Ептен сум почетник. Играм со бегинери кои ми ги дава играта и не сум лош со нив. Со другари што играат подолго - не можам да ги пипнам :D

Собирам сега IP за да си отклучам некој Херој. Кој ми советувате тоа да биде прв и него да го форсирам/учам?
Никако не купувај mid/late game херои ако планираш да имаш лесен пат до левел 30.
Купувај херои кои имаат исход на почетокот, како катарина, Ле бланк, талон, зед, синдра, ориана итн.
У превод не играј ТОП херои, играј МИД херои или БОТОМ (кери) за да моеш да контролираш поголем процент од исходот на крајниот резултат = победа.

Најефтините херои се намерно така за почетниците. Garen (top), Ashe (bottom - adc), Annie (mid), ( Master Yi - jungle ), Amumu (jungle) играј ги овие како за почеток да се внесиш во играта, ако имаш прашања слободно пиши ми тука ќе ти помагам цело време а акаунтот ми е Verdict0 ако сакаш аддни ме и во играта слободно пишувај ми.

Најефтините херои се намерно така за почетниците. Garen (top), Ashe (bottom - adc), Annie (mid), ( Master Yi - jungle ), Amumu (jungle) играј ги овие како за почеток да се внесиш во играта, ако имаш прашања слободно пиши ми тука ќе ти помагам цело време а акаунтот ми е Verdict0 ако сакаш аддни ме и во играта слободно пишувај ми.

Како знаете кој херој е за каде? Мислам... со што треба да се одликува еден херој за да играм со него на Топ лејм, мид или ботом?

Како знаете кој херој е за каде? Мислам... со што треба да се одликува еден херој за да играм со него на Топ лејм, мид или ботом?
И да и не.
Тоа се непишани “правила“ според мета играта.

На топ лејн очекувај брузери и херои со многу CC и иницијација кои најчесто се melee херои - секако поради тоа што такви се очекуваат има и ranged херои кои се тотално спротивни од овие првиве чисто ради тоа што полесно се справуават со претходно споменатите (counter pick).

Мид лејн - AP caster или AD caster, по можност некој асасин или нешто со голем burst dmg или некој што има потенцијал за roam-ање. И повторно - се играат и каунтери на ова што не одговараат на првата реченица - така да пак паѓа во вода.

Ботом се комбинација од сапорт и АД кери - овој лејн е по конзистентен за изборите - секогаш се сапорт со многу CC и АД кери што може да ја носи партијата (thus = carry) . Мада сепак како и секогаш - и овде има исклучоци.

Едит - забораив на џунгла - свашта моеш да начекаш у џунгла али битно е да има добар clear speed и ganking potention т.е. gap closers.

Ти објасна Исак се, малку постручно објаснува незнам дали сфаќаш се пошто си нов во играва и нови ти се изразите. Јас ти препорачувам само да играш и полека ќе почниш да ги разбираш работите, кој херој за каде е, вака тешко ќе разбериш, значи само играј, играј, играј :D

Океј 29 левел сум и сум МУЛЕ. Праев муабет со еден другар ми рече да сум напраел неш руној и мастерис ( шо се ова? ) за мид, кери, суппс, џанглери.... Совет неш шо како? :D

Океј 29 левел сум и сум МУЛЕ. Праев муабет со еден другар ми рече да сум напраел неш руној и мастерис ( шо се ова? ) за мид, кери, суппс, џанглери.... Совет неш шо како? :D
Еве линк со совети и "градби" за Runes & Masteries за секоја улога во лол.
Битна забелешка: Ова се општи случаи кога се работи за стандардни улоги. Ама за почетници е супер и ќе ве внесе во играта. Покасно ќе видите дека секој чемпион има некоја карактеристика (најчесто неговиот passive) по која ќе треба да ги изградите за го извадите максимумот од секој чемп.

Luge na win 7 64 biten win mi seckase lol na minimum. Mozev da igram ok se do borba so nekogo. Tamo ke se ukoci i ke me odblokira mrtov. Sea imam win 7 32 biten i ramot go nadogradiv od 1 na 1.5GB samo tolku primase. Ke secka na minimum?

ako ima nekoj so e na eune kazete nickname i dodajte me ja sum kikozzz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom