League of Legends

Не играм LoL, но на многу пати имам видено како некој го спомнува Teemo, во стил "Who fed teemo?", а и на видеово он е главна фигура. Може некој да ми објасни што е толку посебно со него? Ако има некој што игра дота, нека ми го спореди со херој од дота.

Теемо е многу заебан...малку доташки

Има прва од випер
Втора му е нешто слично као phase на дота мс му дава.
Трета му е како од веномансер пасив slow + dps.
Улт као текиз има само шо коа пука печуркана праи зафркнат дпс.

+ има пасив ако не се движиш 3 секунди мсм беше исто као shadow amulet да имаш активирано.

Никој не го следи светското а, освен @Andrew изгледа ? :D
Ни јас потпуно не го следам. Прошлио пат глеав така едно 15 минути коа видов дека си постирал. Последниов период неам време ни да играм.. :D

Теемо е многу заебан...малку доташки

Има прва од випер
Втора му е нешто слично као phase на дота мс му дава.
Трета му е како од веномансер пасив slow + dps.
Улт као текиз има само шо коа пука печуркана праи зафркнат дпс.

+ има пасив ако не се движиш 3 секунди мсм беше исто као shadow amulet да имаш активирано.
:pos::pos::pos:

Тој што го создал херојов е генијалец :LOL:
Мада според тоа што го читам за него таа blinding dart му е слична како првата на тинкер од дота, а не випер (да не мислеше и ти на тинкер). Значи уште полошо :pos:

ТСМ ги рокнаа кинезиве Ројал. Каква партија еј, плус многу битна беше за ТСМ оти си обезбедија пласман понатака. Ама како и да е, страшна партија од Дариус и Желката, ова е првпат после Гамбит некој вака да ги изгази кинескиве тимови на ваков настан. Секоја чест.

Добро е, и јас сум за ТСМ. Ама сега гледај Fnatic да тепаат, оти во минус одат европскиве тимови :D

Зошто неможам да ја уклучам играва? Ја инсталирам после два месеци, гледам нов пачер/клиент све, си прави упдате, стискам launch и ми се отвара прозорецот и е цел црн, неможам да се логирам. Пишав и меил, не добив никаква помош освен повратен меил од некојси индиец што ми прати линк од туториали од форумот како да средам, и ниту еден од тие не ми помогна. Некој имал сличен проблем?

Зошто неможам да ја уклучам играва? Ја инсталирам после два месеци, гледам нов пачер/клиент све, си прави упдате, стискам launch и ми се отвара прозорецот и е цел црн, неможам да се логирам. Пишав и меил, не добив никаква помош освен повратен меил од некојси индиец што ми прати линк од туториали од форумот како да средам, и ниту еден од тие не ми помогна. Некој имал сличен проблем?
Незнам јас, пробај преинсталација :D

Утре втора фаза во Светско, одиме Фнатик !

И ја го глеав.Како го имаат развиено early game-от самсунг алал да им е.Појако од ова не може,само заради тоа го добија и финалето ама како што реков early game-от им е совршеност и перфекција.

И ја го глеав.Како го имаат развиено early game-от самсунг алал да им е.Појако од ова не може,само заради тоа го добија и финалето ама како што реков early game-от им е совршеност и перфекција.
Првата партија и последната покажаа нешто во early game, ако памтиш другиве партии земаа први убиства Star Horn...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom