League of Legends

Готово од играва се одкажав од неа пред 2 месеци ми се смачи од нивните "changes" и идиотите кој ја играат играта не се жалам за ранкед тука баш се чуствувам успешно зашто стигнав во силвер 2 после толку големи маки можеби пак ќе ја земам но за сега имам одмор

Go fuck something for a change.

Рече Стеф Шеф. Типот што частеше пијачки на собиранки и после бегаше без да ги плати. Врати се назад во дилберство.

Се зборуваше за мене дека сум девица, па јас докажав спротивно.

Дојде на тема за игра да се пофалиш дека си го брцнал курот негде. Каков дегенерик.

Не ми беше тоа поентата, поентата ми беше дека не треба една игра да ви го обликува животот.
Доаѓа од рекреативно играње и порано играње премногу WOW.

Дечко, не знам као да ти објаснам поинаку. Ретард си, праиш ретардирани клипови за ретардирани теми. tl;dr, Гони ја грдата фаца од подфорумов пошто једино дигање тешки предмети не ти е вон интелектуален капацитет.

Ок забавата мека продолжи.
Не знаев дека има многу педер тука.

Ок забавата мека продолжи.
Не знаев дека има многу педер тука.

Уште си потиштен и те боли чмарот од реметот што ти го маваше добро познат па мислиш дека можеш да се вентилираш тука? Си се заебал, тука чмарот ќе ти колабрира во црна дупка.

Не ми беше тоа поентата, поентата ми беше дека не треба една игра да ви го обликува животот.

Види вака. Прво, играва не ни го обликува животот. Не сме дефинирани од играва. Сите ние освен играва, во животот имаме пријатели, девојки и семејства. Излегуваме во дискотеки, кафичи и паркови. Иаме социјален живот исто ко било кој друг човек. Само ти си премногу глуп, затуцан у стереотипи и необразован.
А можда и тролаш, али со оглед на твојот историјат ко тешка ретарда, не верувам дека си способен да тролаш.
Луѓето кои се дефинирани од играва, чиј живот навистина е обликуван од играва се луѓе кои праат пари од играва.
Пари кои моеш да ги сонуваш.
И повторно, дури и овие луѓе имаат социјален живот.
Способноста за социјализирање не е поврзана со играњето на игри. Неспособноста да фатиш пичка лежи у твојата несигурност и комплекси кои пробуваш да ги сокриеш со дигање големи предмети.
Нема врска со играње World of Warcraft.
Сите знаеме дека порано беше дебела издркотина која се срамеше од својот изглед.
Те снема, билдаше и сеа мислиш дека си нешо просветлен.
Не си. Сеуште си искомплексирано копиле кое пробува да им врати на фаците што го реметеле пошто бил дебел и грд.

Da se pofalis deka si dupel na temava e isto ko vo gradinka da im kazis kako si pominal vdisko vcera. No one cares. Ali bitno ja zivna temava, toa nemozam da mu zameram...

Ај излези од Zyzz филмови молимте..........на тема за игра доаѓаш и се фалиш дека си легнал нешто браво една девојка си легнал а 26-7 години имаш хаха :facepalm:

Барем јас знам што правам.
Фие се фокусирате на 15 инчен екран и животот го ослонувате на тоа.
И да во филм сум во кој уживам и горд сум тоа што сум го постигнал.
Ако ви е болна точка тоа, треба да почнете да бидете мажи а не да бидете роб на еден глушец и тастатура.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom