League of Legends

Барем јас знам што правам.
Фие се фокусирате на 15 инчен екран и животот го ослонувате на тоа.
И да во филм сум во кој уживам и горд сум тоа што сум го постигнал.
Ако ви е болна точка тоа, треба да почнете да бидете мажи а не да бидете роб на еден глушец и тастатура.
22 инчен

Ако ви е болна точка тоа, треба да почнете да бидете мажи а не да бидете роб на еден глушец и тастатура.

Барем ние знаеме што правиме.
Ти се фокусираш на компензација за твојот мал кур и грдата фаца и животот го ослонуваш на тоа.
Не сме во филм.
Ако комплексите ти се болна точка, треба да почнеш да бидеш маж а не да пробуваш да глумиш дека си.

Ја сфаќаш поентата на постов?

Стварно незнам што кур бараш на темава? Онака јако ти дојде да ја отруеш како што го отру пола форум. Темава е за една ебана игра а ти дојде тука да ни решаваш животни проблеми. Ако не ја играш нема потреба што да коментираш.

Воу мојот свет е поголем и е 2 метри на 2 :)
Значи ако случајно играм игри во стилот на WoW или LoL сум помал мангуп од тебе а ?

Стварно сакам да бидам како тебе....да вежбам 12 години пак да имам тело како дедо мраз...да се правам експерт за нешто што не сум и све што знам е bro science и прочитано од фалш интернет страни...само едно ми е жал што веќе сум изгубил невиност одамна и неможам како тебе да брцнам првпат на 27 години и после да се пофалам на некоја тема за игри.

Сијаличките не светат,гледај и близу е против нас...Зошто сега ми го правиш ова мој модему кога сакав да и кажам дека ја сакам...Зборувај ми за тоа кој е маж...

И така, ви викам, прееска со Vladimir на топ растур. Ap тенк го играв, против Jax. Вие арни?

И така, ви викам, прееска со Vladimir на топ растур. Ap тенк го играв, против Jax. Вие арни?
Само што фатив diamond почнаа cancerite. Poppy jungle и Thresh ad carry :( . Ми се повраќа.

Ја земав играва пак само да пробам како е иначе R.I.P In Peace Lee Sin :place:

Ај доста го тупите ајде да мааме една ранкед 5 vs 5 кој е за нека пише во инбокс кај мене, јас сум и на West и на East Silver III , или ајде кој е за дуо ако нема играчи нека ми пише во инбокс

Не играм LoL, но на многу пати имам видено како некој го спомнува Teemo, во стил "Who fed teemo?", а и на видеово он е главна фигура. Може некој да ми објасни што е толку посебно со него? Ако има некој што игра дота, нека ми го спореди со херој од дота.

Не играм LoL, но на многу пати имам видено како некој го спомнува Teemo, во стил "Who fed teemo?", а и на видеово он е главна фигура. Може некој да ми објасни што е толку посебно со него? Ако има некој што игра дота, нека ми го спореди со херој од дота.
Нема сличен како него освен Минер малку на него наликува со бомбите.

Најомразен херој во играта. Освен што досаѓа со poking во lane, не праи којзнае колку многу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom