League of Legends

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Ти си знаеш :) . Познато е дека риот го запоставува источниот сервер пошто има многу помал број на играчи одколку на другите сервери. А исто така таму прават Smurf акаунти само за да тролаат.

Иначе јас Ranked играм за забава , многу се поквалитетни партиите кога ке стигнеш 1800+ ело отколку нормалните. Од турнири сум го играл само македонскиот.

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Сеедно, не играм competitive, играм за забава. ако ништо друго ќе се смеам шо нубови се :)
Ќе видиш дали ќе се смееш после 20 изиграни партии кога ќе имаш џанглер без смајт и ад кери кое ќе се изгаси бидејќи ќе бутне лејн до кула ќе го генкнат и ќе го криви супортот зашто не го спасил :D
И не пробувај да им пишуваш на англиски коа 60-70% посто се нубови (читај руси и пољаци) единствено скандинавците знаат скоро сите, а од другиве држави кој како.

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
As i said previously, за мене е само игра, не играм да победам. Тоа ми се дешава чат пат и сега на unranked (афк-а и нубови).
--- надополнето: 17 јули 2012 во 09:19 ---
Also , како мислиш го запоставуваат ?
Јас неам лошо искуство од сите досега изиграни партии (околу 20-30).

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
As i said previously, за мене е само игра, не играм да победам. Тоа ми се дешава чат пат и сега на unranked (афк-а и нубови).
--- надополнето: 17 јули 2012 во 09:19 ---
Also , како мислиш го запоставуваат ?
Јас неам лошо искуство од сите досега изиграни партии (околу 20-30).
Абе добро и јас играм пред се за забава, некогаш и да изгубам чим е на ферски начин пак ми е интересно, а не вака секогаш има некој афк или англиски нема да знае.Ти само 30 имаш изиграно ќе видиш барем со 200-300 како е ;) Едно време за секоја игра си запишував во ексел дека ме интересираше колку често има некој афк и кога се пресметав испадна 25-6 игри од 100 со по најмалце 1 афк.А за тоа како го запоставуваат мисли дека секогаш пачовите и се што се става е кај нас покасно и плус кај нас нема воопшто поголеми турнири или пак некој појак играч да стримува.

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Јас мислам дека источниот сервер е за почетници, барем таму играат почетници.. Јас играм на западниот сервер имам нормални игри изиграно околу 500 а ранкед си е ранкед :D имам околу 900+ elo и барам повеќе македонски играчи, зошто имам контакт само со играчите од мојот град ( Струмица ) :D

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Ranked Solo/Duo НЕДАЈ БОЖЕ да пробаш на источниот, све се некои петарди, може јас не сум некое про ама за со тие што се паѓаат со нас у тим сум Phreak !!!
Се мислам дали да се префрлам на западниот, само шо ќе треба цела багра да ја убедам, не ми се иде сам...

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Ranked Solo/Duo НЕДАЈ БОЖЕ да пробаш на источниот, све се некои петарди, може јас не сум некое про ама за со тие што се паѓаат со нас у тим сум Phreak !!!
Се мислам дали да се префрлам на западниот, само шо ќе треба цела багра да ја убедам, не ми се иде сам...
На истокот има кул играчи некаде после 1900 ело ама и таму мноооогу често тролаат. Иначе ако немаш со кого да играш на Вест не се префрлај, досадно е нон стоп соло да играш :)

И btw , Phreak не е јак играч , Champion Spothlight видеата му се чиста местенка :D

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
На истокот има кул играчи некаде после 1900 ело ама и таму мноооогу често тролаат. Иначе ако немаш со кого да играш на Вест не се префрлај, досадно е нон стоп соло да играш :)

И btw , Phreak не е јак играч , Champion Spothlight видеата му се чиста местенка :D
:O
Препорака за некој јак играч, да глеам гејмплеј нешо стрим а у? :)

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
:O
Препорака за некој јак играч, да глеам гејмплеј нешо стрим а у? :)
Еве некои од најдобрите по позиција:

Top lane: Wickd , Dyrus , Voyboy
Jungler : Diamondprox , TheOddOne, Saintvicious
Mid lane: Froggen , Alex Ich , Scarra
AD Carry: Chaox, Aphromoo , Doublelift
Support : Nhat Nguyen , Chauster

Стримаат скоро секој ден и можеш да ги најдеш на own3d.tv или twitch.tv :)

ice_cube

The SexX.
Член од
16 јули 2008
Мислења
2.240
Поени од реакции
309
Btw, има некој шо игра на источниот, 30ка?
Барам луѓе за тим да праиме, да идеме јако :d

Член од
19 јули 2012
Мислења
3
Поени од реакции
0
И јас сега почнав да играм лол (eu-west), почетник сум во неа и сум 5ти лвл =Д
кој сака нека ме адне на лол "rallen1"

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Па стварно добра новата графика... Инаку , коа уклучувам игра иам 60 фпс ама како да има делаy ама многу мал делаy ... Чаре некое( Многу ме нервира ) . Инаку играм на ЕУ Еаст и самонер нејм ми е IvanUnited. Инаку на Еаст се се НУБ до НУБ , ама нема како да се префрлам :S

Kajgana Shop

На врв Bottom