H
HoT IcE
Гостин
И мене не ми лагира ич, никакво доцнење немам, пинг стандардно околу 40ка се врти, играм на Вест. Плус да напоменам дека играм на Wireless, го делам интернетот, и пак не ми лагира, топ си е.
до тебе е брат.EuNE
Лимит имаш ли?да ве попитам нешто..
си ја симнав играта се ко шо треба и сеа кога го уклучам ланчерот чекам да се апдејтира до најновата верзија нели арно ама никако да заврши тоа вчера без престан мислам дека 14 саати чекав и ништо само без везе ми врши некои проверки и ако не ја симна играта ушта 6 пати па те
ај чаре ако знае некој плиис
инаку сакам и јас да почнам да ја играм
не бе батка интернетов нема врска мислам имам 40 гб а едвај 20 имам потрошено не е тоаЛимит имаш ли?
Кога ќе го симнеш launcher првин треба да ти ја симне играта, па дури тогаш апдејти и пачеви, а ако немаш лимит, не ми е чудно што си чекал 14 саати.
Играта нема никакви проблеми со инсталирање или слично, сигурно ти е до интернетот.
40 giga e smesno...letaat so trepkanjeне бе батка интернетов нема врска мислам имам 40 гб а едвај 20 имам потрошено не е тоа
Само скинот го добиваш со што се менува само надворешниот изглед и кај поскапите (legendary) сменети се и некои анимации и звуци.Но не добиваш никаква предност пред другите како на пример повеќе ад или ап.Абе се добива нешто ако купам скин за карактеров или ништо, освен скинот?
Ќе ти биде криво кога ке стигнеш левел 30 и ке мора да играш ранкед партии со дебили од русијасе пребацив на North/east .
Summoner : LousyOne .
Абе изгледа овие русиве се нубци кај сите MOBA игриЌе ти биде криво кога ке стигнеш левел 30 и ке мора да играш ранкед партии со дебили од русија
Сеедно, не играм competitive, играм за забава. ако ништо друго ќе се смеам шо нубови сеЌе ти биде криво кога ке стигнеш левел 30 и ке мора да играш ранкед партии со дебили од русија
Абе арно ке беше да се нубови, проблемот е што никој не знае англиски, еднаш ке умрат и одма те пцујат на руски (пошто нормално, ти си крив оти тие умреле) и идат афк или rage quitСеедно, не играм competitive, играм за забава. ако ништо друго ќе се смеам шо нубови се