ако ти бил само фирмверот на USB-to неможе(барем кај мене така беше) затоа сними го со фолдерот во кој се наоѓа самиот фирмвер и пробај треба да го отчитајас имам 37LG2100 и не успеав да го даунгрејд...кога ке го ставам усб со 3.15 верзија на фирмваре и идам да го сменам фрмверот ми јавува дека не може да ја препознае верзијата на фирмверот од стикот![]()
така и направив.пак не сакаше.ако ти бил само фирмверот на USB-to неможе(барем кај мене така беше) затоа сними го со фолдерот во кој се наоѓа самиот фирмвер и пробај треба да го отчита
погоре пишав линк http://forum.setcom.bg/index.php/topic,41474.msg365853.html#msg365853Јас иам 32LG5000, и нејке да се конектира пореку HDMI кабел со PC...
Дали ако направам software update ќе се среди проблемот? И кај да најдам апдејт и како се прави...Ако знае некој подетално нека објасни...
Btw. софтверот е 3.35.1...
Фала... ќе видам се убаво... А мислиш дека ќе помогне за мојот проблем ако направам апдејт?погоре пишав линк http://forum.setcom.bg/index.php/topic,41474.msg365853.html#msg365853
прочитај убаво се е детално објаснето и има софтвер вер.3.49.01(FIRMWARE FOR TV MODELS 2008)
незнам, пробај и така не ти функционира па кажиФала... ќе видам се убаво... А мислиш дека ќе помогне за мојот проблем ако направам апдејт?
Јас иам 32LG5000, и нејке да се конектира пореку HDMI кабел со PC...
Дали ако направам software update ќе се среди проблемот? И кај да најдам апдејт и како се прави...Ако знае некој подетално нека објасни...
Btw. софтверот е 3.35.1...
Хаха не сум до толку...Што е тоа што “нејќе“ да се конектира? Не влага кабелот?
Објасни поубаво, што правиш ти, што телевизорот, што компјутерот, како.....
А зашто би ти бил ресиверот? Од плеерот пушташ ХДМИ кабел до ТВ-то. И за звучките со оптички ти е најпаметно да ги поврзеш со плеерот.Да не отварам нова тема ќе си прашам овде... Можеби е глупаво прашањево, ама ме интересира дали е можно поврзување на WD HD media player, 5.1 Genius Sw-HF 5005 звучници и LCD ТВ (да речеме LG lh2000), нормално без користење на дополнителен ресивер?
Ех, да имаше оптички конектор на звучките, немаше да ве замарам со прашањевоА зашто би ти бил ресиверот? Од плеерот пушташ ХДМИ кабел до ТВ-то. И за звучките со оптички ти е најпаметно да ги поврзеш со плеерот.