LCD телевизори

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.947
Поени од реакции
7.058
Are u serious? ова ти е топ човече (y)
--- надополнето: 13 октомври 2012 во 16:55 ---
Чекај сега...она прикаскана за Вивакс вистина е или некој нас тука бардиња ни продава?

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Еве една добра рецензија
http://hdtelevizija.com/2012/04/28/recenzija-3d-tv-lcd-lg-cinema-3d-lm670s-lm6xx-serija/7/

Според мене 51к денари се премногу за 42' телевизор, јас би избрал некој 47'' ТВ за тие пари и штета што кај нас не се носат поскапи плазми затоа што има одлични модели за тие пари пред се од Панасоник.

Инаку конкретно за таа цена од 42' не успеав да најдам нешто подобро
Are u serious? ова ти е топ човече (y)
--- надополнето: 13 октомври 2012 во 16:55 ---
Чекај сега...она прикаскана за Вивакс вистина е или некој нас тука бардиња ни продава?
Таа прикаска за Вивакс е дека човекот го купил најевтиниот 32' модел од нив и додал Media/Andoroid Player и ги има тие опции, а не дека Вивксот доаѓа со вградени опции.
BTW имам едно вивакс двд со усб и филмови над 1.5 GB не ги чита и уште еден куп други ограничувања...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.947
Поени од реакции
7.058
SamsungTV.jpg Ова изгледа како супер понуда од АМЦ:

Истиов штотуку го најдов и во СЕТ, 2000 е поефтин...ама нема блу-реј плеер. Ама па шо ќе ти е таков...Е сега можиш да го земиш, па да го насамариш некој да му го продадеш 10-ина илјади :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Немојте бе од амц да земате сто пати е пишано.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.947
Поени од реакции
7.058
Немојте бе од амц да земате сто пати е пишано.
А чекај стварно, никогаш не ми објаснил никој за таа мистерија околу амц. Оти да не земаме оттаму? Јас лаптопот го зедов оттаму па што?

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Зимај одма, мада за тие пари може да земеш и некој 47 инчен.

LG-то поготово таа новата LM серија од LM640 нагоре имаат најдобро 3D, плус сега доаѓаат со 5 години гаранција.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Зимај одма, мада за тие пари може да земеш и некој 47 инчен.

LG-то поготово таа новата LM серија од LM640 нагоре имаат најдобро 3D, плус сега доаѓаат со 5 години гаранција.
Овој ми е земен веќе 1 месец... Тогаш кошташе 57.000 а јас го земав со попуст кој важеше само тој ден за 50.000. Уште не ми е отпакуван од кутија, преместувам соби и затоа деновиве ќе го ставам. Ми дадоа 4 пара наочари, има Magic Remote и можеш да сурфаш на било која вебстрана, а не само апликации. Можете да гледате двајца во исто време а да не се подели екранот... Толку знам јас. Некој да не знае повеќе што има?

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
А чекај стварно, никогаш не ми објаснил никој за таа мистерија околу амц. Оти да не земаме оттаму? Јас лаптопот го зедов оттаму па што?
Пошо чкарт роба даваат воглавно и не дај боже да ти се расипе ќе те мотаат со месеци. Си имал среќа ти со лаптопот.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.947
Поени од реакции
7.058
Пошо чкарт роба даваат воглавно и не дај боже да ти се расипе ќе те мотаат со месеци. Си имал среќа ти со лаптопот.
E како тоа...одат во странство и им викаат: абе дајте шкарт роба шо имате да ви ја собереме? Дајте шо има...LG, Samsung, ASUS, дај шта даш....

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
E како тоа...одат во странство и им викаат: абе дајте шкарт роба шо имате да ви ја собереме? Дајте шо има...LG, Samsung, ASUS, дај шта даш....
Точно така. Еден компјутер нов откај нив од фирма кај мене шо го зедовме, (газдава запна од таму иначе...) го палиме, бучи, отвораме, прашина во него повеќе од ќесе од правосмукалка. Исто и принтер еден со слични проблеми, мислев се смениле али пак исто тераат.

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
Точно така. Еден компјутер нов откај нив од фирма кај мене шо го зедовме, (газдава запна од таму иначе...) го палиме, бучи, отвораме, прашина во него повеќе од ќесе од правосмукалка. Исто и принтер еден со слични проблеми, мислев се смениле али пак исто тераат.
Џабе се објаснуваш пријателе. Остави ги, кој сака нека научи на потешкиот начин.

Kajgana Shop

На врв Bottom