Донски не е тема, Донски е човек, а темата на разговор не е утврдена.Алекс па ти си пишал дека наредната тема ке биде Донски, а сега кажуваш дека никој не знаел која ке биде темата. Се контраш сам себеси.
Јасно е сега?
Донски не е тема, Донски е човек, а темата на разговор не е утврдена.Алекс па ти си пишал дека наредната тема ке биде Донски, а сега кажуваш дека никој не знаел која ке биде темата. Се контраш сам себеси.
види вака Донски ќе биде гостин, а тема на разговор никој незнаеАлекс па ти си пишал дека наредната тема ке биде Донски, а сега кажуваш дека никој не знаел која ке биде темата. Се контраш сам себеси.
оууууууу мајкоооо ова ќе биде покољ денес, нема шанси да го пропуштам гарант ќе повикуваат духови ќе ми рокне бешиката!!!еве сега официјано темата е "Духот на Александар Македонски"
Знам бе дека Донски е човек. Ама штом се каже личноста, веке се знае која ке биде отприлика и темата.Донски не е тема, Донски е човек, а темата на разговор не е утврдена.
Јасно е сега?
Како прво Алексо се виде кој појма нема. :baeh:како прво појма немаш што ќе е тема тоа никој не го знае
како второ постов твој не заслужува коментар
Како прво Алексо се виде кој појма нема. :baeh:
Ко второ ич не ни сакам да ме коментираш мене.
Јас ти побарав да го објасниш феноменот бајач и муабетот со духот на Аце наш (твојот директен предок :pos2
Јас постот го напишав во средата, а ти мораше да чекаш да почне емисијата за да ја дознаеш темата.
И не ја гледав, од причина што несакав да се срамам пред телевизор слушајќи глупости. (веќе објаснив предходно)
А ти само продолжи си, слепо да му веруваш на подлизуркото Миленко. Еднаш веќе ти кажав дека си заслепен, не ми веруваше. Ок продолжи си и понатака да дозволуваш да те влечат за нос, без да ја користиш главата и да подразмислиш малку со неа.
Тешко е човек да мисли полесно е други да го водат, те разбирам.:baeh:
А “историчарот“ Дон(с)ки нека си пишува книги за бајачи и претскажувачи колку сака (има будали што може и ќе го читаат).
Нека не се замара со нешто за кое нема ни основни познавања. Нека ја остави историјата на сериозните научници. Не ни требаат прикаски за да некој се чувствува поубаво и покомотно во фотељата.
Викаш топ сикрет се темите кај Миленко а? :pos2::pos2::pos2:друга работа е што ја знаев темата а не требаше да ја кажам
Не гледав веќе кажав. А тебе да те читам и тоа да ми значи нешто? Ма јок. :baeh:трета работа е што очигледно не си гледал нити си прочитал мој пост
За тебе знам кој ти кажува што да правиш и што да напишеш.оти чекаш некој друг да ти каже што да правиш
Дон(с)ки стално си треска глупости тоа не е никакво изненадување. Само вакви ко Алексо мислат дека тој ќе докаже незнам што и дека цел свет ќе ни падне на колена. Абе ајде. :pos2:Темава синока, тешка глупост. Почнав да ја гледам, кога видов што треска Донски одма пуштив друга програма. Да знаев дека ке биде вакви глупости, немаше ни да почнам да ја гледам.
1.теми скоро никогаш не се најавуваат освен на сајтот што стои еден збор или два во врска со наредна емисијаВикаш топ сикрет се темите кај Миленко а? :pos2::pos2::pos2:
Не гледав веќе кажав. А тебе да те читам и тоа да ми значи нешто? Ма јок. :baeh:
За тебе знам кој ти кажува што да правиш и што да напишеш.
Ај кажи ми мене кој тоа нешто ме командува. Можеби не сум свесен дај просветли ме.
Дон(с)ки стално си треска глупости тоа не е никакво изненадување. Само вакви ко Алексо мислат дека тој ќе докаже незнам што и дека цел свет ќе ни падне на колена. Абе ајде. :pos2:
Незнам дали има внуци Дон(с)ки ама прикаски на нив нека раскажува, нека не се резили по телевизии.