Late Night Show со Миленко Неделковски

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Алекс па ти си пишал дека наредната тема ке биде Донски, а сега кажуваш дека никој не знаел која ке биде темата. Се контраш сам себеси.
Донски не е тема, Донски е човек, а темата на разговор не е утврдена.

Јасно е сега?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Алекс па ти си пишал дека наредната тема ке биде Донски, а сега кажуваш дека никој не знаел која ке биде темата. Се контраш сам себеси.
види вака Донски ќе биде гостин, а тема на разговор никој незнае
јас некогаш ја знам темата на разговор однапред некогаш не ја знам, а ако сакам ќе ја дознаам

сега никој не ја знае затоа претпоставувајте
имате време до после

инаку иако знаев
еве сега официјано темата е "Духот на Александар Македонски"

и незнам дали ќе гледам очекував друга тема или ова само да се спомне а не да биде тема цела вечер Донски забегува понекогаш
а ова изгледа му еден од тие испади

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.880
Поени од реакции
50.434
еве сега официјано темата е "Духот на Александар Македонски"
оууууууу мајкоооо ова ќе биде покољ денес, нема шанси да го пропуштам гарант ќе повикуваат духови ќе ми рокне бешиката!!!

Иначе мал оф топик, ако сакате да знаете зашто “будењето на националната свест себеосознавањето’’ наидува на одбивност и се јавуваат створови со нагло космополитски видувања што мразат “антиквизации’’ гледајте вечер и можда ќе им влезете во кожа.. :)

I

Intex

Гостин
Донски не е тема, Донски е човек, а темата на разговор не е утврдена.

Јасно е сега?
Знам бе дека Донски е човек. Ама штом се каже личноста, веке се знае која ке биде отприлика и темата.

Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Го слушате ли што зборува човеков? :pos2:

Go2bed

Vasilij Zajcev
Член од
2 март 2005
Мислења
972
Поени од реакции
13
и двајцата се за во Бардовци.Миленко е тежок пациент

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
добар е Донски малку забегал со ова духов на Александар Македонски и патешествието во Америка

ама затоа се поправи во вториот дел и третиот од емисијата и почна малку попаметно и пореално да зборува за вистинската ситуација на земјава

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Нека батали донски од тоа јасновидци и такви глупости се тоа лажат или прават за пари а таа дарба не ја купиле туку без пари ја добиле ако ја имаат па сега они да ја продаваат. Затоа чим се материјалисти тогаш се знае тие јасновидци на кого му служат.

VoniVaraS

Искусен :)
Член од
20 април 2009
Мислења
543
Поени од реакции
328
како прво појма немаш што ќе е тема тоа никој не го знае
како второ постов твој не заслужува коментар
Како прво Алексо се виде кој појма нема. :baeh:
Ко второ ич не ни сакам да ме коментираш мене.
Јас ти побарав да го објасниш феноменот бајач и муабетот со духот на Аце наш (твојот директен предок :pos2:)
Јас постот го напишав во средата, а ти мораше да чекаш да почне емисијата за да ја дознаеш темата.
И не ја гледав, од причина што несакав да се срамам пред телевизор слушајќи глупости. (веќе објаснив предходно)
А ти само продолжи си, слепо да му веруваш на подлизуркото Миленко. Еднаш веќе ти кажав дека си заслепен, не ми веруваше. Ок продолжи си и понатака да дозволуваш да те влечат за нос, без да ја користиш главата и да подразмислиш малку со неа.
Тешко е човек да мисли полесно е други да го водат, те разбирам.:baeh:
А “историчарот“ Дон(с)ки нека си пишува книги за бајачи и претскажувачи колку сака (има будали што може и ќе го читаат).
Нека не се замара со нешто за кое нема ни основни познавања. Нека ја остави историјата на сериозните научници. Не ни требаат прикаски за да некој се чувствува поубаво и покомотно во фотељата.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Како прво Алексо се виде кој појма нема. :baeh:
Ко второ ич не ни сакам да ме коментираш мене.
Јас ти побарав да го објасниш феноменот бајач и муабетот со духот на Аце наш (твојот директен предок :pos2:)
Јас постот го напишав во средата, а ти мораше да чекаш да почне емисијата за да ја дознаеш темата.
И не ја гледав, од причина што несакав да се срамам пред телевизор слушајќи глупости. (веќе објаснив предходно)
А ти само продолжи си, слепо да му веруваш на подлизуркото Миленко. Еднаш веќе ти кажав дека си заслепен, не ми веруваше. Ок продолжи си и понатака да дозволуваш да те влечат за нос, без да ја користиш главата и да подразмислиш малку со неа.
Тешко е човек да мисли полесно е други да го водат, те разбирам.:baeh:
А “историчарот“ Дон(с)ки нека си пишува книги за бајачи и претскажувачи колку сака (има будали што може и ќе го читаат).
Нека не се замара со нешто за кое нема ни основни познавања. Нека ја остави историјата на сериозните научници. Не ни требаат прикаски за да некој се чувствува поубаво и покомотно во фотељата.

една работа е тоа дека не сум онлајн често преку неделата што значи само за викенди ме има почесто
друга работа е што ја знаев темата а не требаше да ја кажам
мене не ми треба да дојде петок за да знам што е тема можам од сега да знам за наредна недела и за таа по неа, а мое е дали тебе ќе ти кажам
трета работа е што очигледно не си гледал нити си прочитал мој пост
во првиот дел од емисијата се разговараше за книгата за духот за што пишав претходно дека е глупост
емисијата имаше и втор и трет дел во кои се разговараше за нешто друго
е сега јас галавата си ја користам многу повеќе од тебе и никој не ме влеч за нос, ама тебе изгледа да

така да не коментирај она што незнаеш, нити познаваш
оти така само нагаѓаш, а никогаш не ја знаеш вистината оти чекаш некој друг да ти каже што да правиш

VoniVaraS

Член од
20 април 2009
Мислења
543
Поени од реакции
328
друга работа е што ја знаев темата а не требаше да ја кажам
Викаш топ сикрет се темите кај Миленко а? :pos2::pos2::pos2:
трета работа е што очигледно не си гледал нити си прочитал мој пост
Не гледав веќе кажав. А тебе да те читам и тоа да ми значи нешто? Ма јок. :baeh:
оти чекаш некој друг да ти каже што да правиш
За тебе знам кој ти кажува што да правиш и што да напишеш.
Ај кажи ми мене кој тоа нешто ме командува. Можеби не сум свесен дај просветли ме. :tapp::tapp::tapp:

I

Intex

Гостин
Темава синока, тешка глупост. Почнав да ја гледам, кога видов што треска Донски одма пуштив друга програма. Да знаев дека ке биде вакви глупости, немаше ни да почнам да ја гледам.

VoniVaraS

Член од
20 април 2009
Мислења
543
Поени од реакции
328
Темава синока, тешка глупост. Почнав да ја гледам, кога видов што треска Донски одма пуштив друга програма. Да знаев дека ке биде вакви глупости, немаше ни да почнам да ја гледам.
Дон(с)ки стално си треска глупости тоа не е никакво изненадување. Само вакви ко Алексо мислат дека тој ќе докаже незнам што и дека цел свет ќе ни падне на колена. Абе ајде. :pos2:
Незнам дали има внуци Дон(с)ки ама прикаски на нив нека раскажува, нека не се резили по телевизии.

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Викаш топ сикрет се темите кај Миленко а? :pos2::pos2::pos2:

Не гледав веќе кажав. А тебе да те читам и тоа да ми значи нешто? Ма јок. :baeh:

За тебе знам кој ти кажува што да правиш и што да напишеш.
Ај кажи ми мене кој тоа нешто ме командува. Можеби не сум свесен дај просветли ме. :tapp::tapp::tapp:
1.теми скоро никогаш не се најавуваат освен на сајтот што стои еден збор или два во врска со наредна емисија
2.не ни сакам ти да ме читаш и онака од моментов одиш на игнор
3.мене никој не ми кажува што, каде и кога да напишам се што сум напишал, каде и да сум напишал сум напишал лично јас и стојам позади секој мој пост само јас и никој друг, а за тебе не ме интересира ни дали те тера ни дали те учи некој ама ништо не ме интересира нити ми значи твое мислење нешто

Дон(с)ки стално си треска глупости тоа не е никакво изненадување. Само вакви ко Алексо мислат дека тој ќе докаже незнам што и дека цел свет ќе ни падне на колена. Абе ајде. :pos2:
Незнам дали има внуци Дон(с)ки ама прикаски на нив нека раскажува, нека не се резили по телевизии.

прво види што сум пишал во врска со Донски и духот на Александар после коментирај
изгледа незнаеш ни да читаш туку однапред знаеш дека треба да си треснеш зелена по секоја цена

Kajgana Shop

На врв Bottom