Last Man Standing (Premier League)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
ДА ТИ ЕБАМ ЛЕСТЕР ДА ТИ ЕБАМ :@ :@ :@ :@ :@ Биваше бе на пар минути до крај да примите гол ?!?!?!?

Taгирајте ги тие што играат редовно, оти тешко некој да запримети дека имате завршено :D

Сите испаднавме, шампионот Лестер го имаше одбрано само драгонскај,
а помеѓу мене и јунајтедуистенд одлучуваше тоа кој попрв го има одбрано третопласираниот тим (Тотенхем, бидејќи Арсенал ги имаме одбрано во исто коло). Тоа значи дека по втор пат си ја препишувам победата сам на себе, затоа што, нели, подоцна сум ги одбрал како што налагаат правилата. :)

Во однос на нова партија, ќе почниме од 25то коло бидејќи нема време да одбериме сите тим за ова коло. БИРАЊЕТО НА ТИМ ТРАЕ ДО ПОЧЕТОКОТ НА ПРВАТА УТАКМИЦА затоа што со утакмиците во петок се се измеша и многу играчи испаѓаат поради тоа.

Ако на некој не му се чека да одбери тим, нека бира сега но за колото што се игра наредниот викенд.

Прегледај го приврзокот 164340
25то коло: Јунајтед.

Стоук.

Ај тагирајте ги останатите што играа. Поинтересно е со појќе.

Утревечер стигнувам дома, ќе ги тагнам тогаш, и онака има време за бирање 1 недела.. Да не се мачам 2 сати од телефон. :D

Манчестер Јунајтед
ако се почнува нова игра :)

Сега ќе тагнам 50 и кусур, тие што одбравте, не мора повторно :)

@druidmkd @RickyLFC9 @Malcolm van den Сабаховић @red.devil @Ернесто ЧЕ Гевара @Ace-Snake @ziak92 @Gose007 @Толстој @Ilumious @ManUtdChampions @The Procrastinator @BilboBaggins @Kasabian @Goodfella @Донев @aleksandar09 @K!KI @DaniBMW @INFERNO` @CaptainJacky @аце_настески @Windfucker @Маск @Кико Д. @Spiegel @Koleunas Orlevichius @Хефест @Зајче @RomanistaRIM @Марли @Francesco Totti @Mojso @Sebalter @BooBojan @Ватрослав @Andy-95 @Tranquility @Ендорфиниус @Iceboy @GavolRulz @Uli Hoeneß @MikiMiki @warmaster @Leo Bonnie @ХулахопкиСоТочки @kazioX @комшијаTи @Peja989 @ManowaR @ivajlo26 @Kambek @HristijanWR10 @Mich0MKD @ob1 @Aexil Kong @Гард @UnitedWeStand

Кој му се игра, бирање на тим до почеток на првата утакмица (од сега, така). Имаме 14 кола за играње, ако 2 или повеќе останат во игра и после тоа, победникот ќе се определи според тоа кој последен го одбрал шампионот, значи исто како да испаднале сите на крајот :)

Back
На врв Bottom