Last Man Standing (Premier League)

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека го пробив рокот, ама од оправдани причини е :). Ако уште сум во игра го бирам Вест Хем.

Ако поминете не ви се признава ако испаднете ви се признава :kezec:

Како сакаат останатите мислам дека ова е само една обична игра,што се однесува до мене не ми смета ако ви признаат.

А може од сега да се вклучам во играта? Ги бирам Бирмингем.

и кај мене Сити пишете, со Сотон испаднав, пенал промашија, не е фер така.

За мене пишете ги Бамбер, отпаднав со Челзи..шо тоа Челзи екипа да не е ? Да падне цената на нафтата одма ќе пропаднат, тоа не се ни смета за екипа нема ни историја..така да пишете ми поквалитетна екипа. Бамбер Бриџ.

А шо ви се напраја 300 филмој сега? Голем ташак дали си пишал до 23 59 или после тоа, и онака ни една утакмица не беше започната..

А шо ви се напраја 300 филмој сега? Голем ташак дали си пишал до 23 59 или после тоа, и онака ни една утакмица не беше започната..
Правила на игра се вика тоа.
И у кладилница нема веза дали ќе закасниш со уплатата 1-2 минути (ако е 0-0), ама не ти даваат да уплатиш, јбг :D

Упм заборавив тим да одберам а “ја надгледувам“ темата, не знам оти не добивам известувања за нови мислења?? Како и да е, ако примате еве ги бирам Њукасл, секако денес играат. Немојте да не ме примате, влегов во серија првпат откако е играва :ROFLMAO:

Ај да не ја упопастуваме темава добро си функционираше, закаснил тоа е ќе чека, ама немора и другите да се заебаваат

И да не сум офф

Челзи наредно

Болен легнав еве.. Да ви се намочам на правилата иначе јас, се изнајадовте гомна а ниедна утакмица не беше започата

Back
На врв Bottom