Lalola

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
И јас се ставам во таа група, стриктно Бразил и Аргентина... Мексико и Телемундо многу ретко, само ако се најде некоја одлична...

И јас се ставам во таа група, стриктно Бразил и Аргентина... Мексико и Телемундо многу ретко, само ако се најде некоја одлична...

Не ми го вреѓајте Мексико, паметни луѓе има таму. Ги прават сериите само за да ги купува глуп народ како нас, а кај нив по програмите фрчат нови филмови 24/7.

LALOLA e interesna serija... ja gledav deneska serijata od pocetok samo od prosta pricina bidejki na forumov se zboruva na golemo za taa serija.... na poccetok iskreno da vi kazzam koga poccnav da ja gledam nissto ne vidov interesno.... se dodeka Romina ne napravi magija na Lalo....... i tako dajle da ne raskazuvam sega cela serija i epizoda... e od toj moment stanuva mnogu interesno... I sigurno celo vreme vo serijata ke bidi PRONAJDI JA ROMINA i PRONAJDI JA GATACKATA koja go napravi toa ... a usput ke se sluccuvaat raboti .... bi trebalo da e zabavno

нема да биде така верувај, ова не е класична теленовела, јас сеа што ги гледам овие ( бар засега) се справува со проблеми во High Five сплетки.. па нема документи и слично... супер серија е!

нема да биде така верувај, ова не е класична теленовела, јас сеа што ги гледам овие ( бар засега) се справува со проблеми во High Five сплетки.. па нема документи и слично... супер серија е!

ТОА МЕ РАДУВА !!!!! :-) ама уште од почетокот ветува искрено кажано

Samo da kazam deka serijava nema O od Originalnost nitu G od Gluma edinstveno sto ima e D od dosada i V od veke Videno

I uste nesto da kazam Senka i Kompanija se izmisleni za ovie netalentiranite glimci i komidijanti vo serijava Lalola kakva grozna gluma i humor pa ako derenjeto vo prvata epizoda e nesto so lici na komedija i gluma .........

Не ми го вреѓајте Мексико, паметни луѓе има таму. Ги прават сериите само за да ги купува глуп народ како нас, а кај нив по програмите фрчат нови филмови 24/7.

Ги купуваат сериите поради пополнување на програмата, бидејќи тие серии да се купат се доста ефтини, а со нив може лесно да остварат профит преку реклами макар серијата да ја гледа 1% од популацијата.

И јас од утре ќе ја гледам... хахаха
Денеска видов дека имам А2 и баш рекламата за Лалола ја фатив.. закон! :)

И ја денес првпат го видов А2 и ја фатив таа фамозна Лалола. И заклучив дека е уште едно големо срање, не ми се верува дека DIJAMANTE плачеше по Лалола.
Маж се претвора во жена, магии... Ебати глупата серија.

Фатив цели две сцени и доволно ми беше од таа серија до крај на животов.

Ја гледав денешнава епизода, и сфатив дека тоа ми се најглупо потрошените 60минути... И некој рече комедија било ова, па дајте бе сериозни ли сте. Пуштете ги Friends од 7 саат да видите што е комедија.

Абе тоа е најголемото срање што сум го гледал бе.. 5 минути погледав и сфатив дека не се исплаќа да го гледаш, за џабе да си трошиш времето по тие глупости..

Оваа да ја даваат на А1, одма ќе се намали гледаноста на телевизијата бре алооо! :tapp::tapp::tapp::tapp:

А од кога е серијава почната? Добра е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom