Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лалола е оригинална приказна, не е никаков римејк, допрва ќе се прават серии како неа, Чиле и Шпанија ја откупија верзијата а веќе и направија, сега и ФОКС американската мислам ќе ја сними, бидејќи на А1 рекламата дадија дека е избрана за американски римејк од ФОКС:baeh:
aman be do koga ke se zamarate so ovakvi spanski serii katastrofa se u sekoja ja imate istata prikazna nemozam da gi podnesam toa ligavenjeto nivno i ne zamarajte u slednite postovi za ova so go pisav poso ko so gleam odredeni lugje tuka ke te ubijat ako kazes neso loso za serijava ova e samo moe mislenje :helou::helou:
не го знам името на филмот,ама почнува со еден бизнисмен као ова она оди на работа и веќерта си легнува и оп другиот ден на мочање и гледа дека станал женска.Па пискање ваму таму оди на работа,па се запознава со некој маж од на работа ,исчам беше па дете со него,па на крај умира,па таткото и детето на гробот посета и Тхе Енд.Кој американски филм е тој? инаку серијава е закон не можев да чекам па првите пет ги симнав и задоволен сум ке ја гледам
не го знам името на филмот,ама почнува со еден бизнисмен као ова она оди на работа и веќерта си легнува и оп другиот ден на мочање и гледа дека станал женска.Па пискање ваму таму оди на работа,па се запознава со некој маж од на работа ,исчам беше па дете со него,па на крај умира,па таткото и детето на гробот посета и Тхе Енд.
http://www.imdb.com/title/tt0103016/-еве го тој филм
The Hot Chick... Anyone?
Можеби главната улога е женска која се претвора во машко, можеби е различно тоа што всушност женската врши размена на својот лик со друго машко поради невнимателност ор самтинг, но сепак се друго е некако исто. Човек пробува да се прилагоди на новиот начин на кој се гледаат нештата кога се наоѓа меѓу луѓе од спротивниот пол. И да, ниту овој филм не верувам дека е оригинал. Има и постари слични филмови. Побогу, која се тема не ја поминале по филмовите, па сменување од еден во друг пол да ти била оригиналност од лалола која е снимена максимум пред 3 години.![]()
Tи ако малку размислиш, кажувањето дека е МАКСИМУМ пред три години остава големи опции,па да е снимен и вчера, нема да се бунеше за мојот пост. И секако, ако го сватеше значењето на годината, а тоа беше дека до ден денеска се изработени милијарди филмови со билијарди прости и сложени теми за кои се дискутирало во нив. Ако мислиш дека некој филм што е сниман толку скоро, а содржи една неверојатно проста тема е оригинален ти мора да имаш камења него мозок у главата. И сори за навредата, ама прво свати на што укажувам во постовите, а потоа реплицирај со постови во кои нема самиот да се убутуваш.Switch нема врска со Lalola треба да погледнеш неколку епизоди и ке го сватиш тоа!
кога ке си дадеш право да коментираш треба прво да си сигурен во тоа што го кажуваш, како прво Лалола е нов проект снимен 2007/08 а не пред три години како што си тврдиш! ако гледаме сите како тебе на тематиките на филмовите и во најоргиналниот ке најдеме нешто слично со предходните!
А мислиш не.Цела сапунска серија направиле од тематика која во Холивуд е одамна исцрпена.Маж се претвора во жена.Па оваа серија на затворениците во Гвантанамо треба да им ја пуштаат како метод на измачување.:pos2: