Lalola

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
И јас се ставам во таа група, стриктно Бразил и Аргентина... Мексико и Телемундо многу ретко, само ако се најде некоја одлична...
Se soglasuvam,ama neli Telemundo se najlosi?Najdosadni se!
A i Televisa so ovie rimejk serii preterava!:uvo:

Сапуницава има 148 ебани епизоди, исполнети со многу глупости и „хумор“ (се разбира, за тие шо не го разбираат правио смисол на зборов)

Арно некој поназад рече, поарно Кум да го глеам отколку ова.

ПС: DIJAMANTE и истомислениците (кои шо воопшто не мислат), шо немаат А2, еден поздрав...:bip::bip::bip:

нормално дека е добра, членовите погоре со ве добар конфликт со реалноста, сватете веќе еднаш и засекогаш дека кај нас во големо се гледаат овие серии сакале или нејќеле, да не беше така немаше ни да се даваат и немаше сите да им ги знаат содржините!!!

нормално дека е добра, членовите погоре со ве добар конфликт со реалноста, сватете веќе еднаш и засекогаш дека кај нас во големо се гледаат овие серии сакале или нејќеле, да не беше така немаше ни да се даваат и немаше сите да им ги знаат содржините!!!

Чим ти тврдиш, сигурно е така... Особено подвлеченото. :tapp::tapp::tapp:

Како прво се вели : "На големо".
Како второ, тоа е проблемот со целата држава. Заглупе и се уназади со сериите. Ја гледате Шеќеринска? Кога и викав јас не ја гледај Росалинда, таа не:tapp:.

Сакам да кажам....
Овие серии никогаш нема да го достигнат нивото на американските серии. Погледнете ги Очајни домаќинки, Пријатели, 3-от камен од сонцето, Фрејзер, Др. Хаус, Бекер, Сопранови, англиската серија Сплетки. Сите тие си се со посебна сторија, посебни актери и имаат различна цел и различен крај. Не знаеш како ќе заврши на крајот, додека кај латиноамериканскиве уште по првата епизода знаеш кој со која ќе има 20 деца на крајот. Плус, актерите глумат перфектно, се соживуваат со улогата, а во латино срањава имаме само солзи, лигавења(во секоја епизода главната актерка мора да цмиздри за нешто) и др.
Друго нешто што сакам да кажам е дека треба повеќе внимание да обрнеме на нашите филмови, македонските. Не знам колку години имаш, но не знам дали го знаеш филмот "Исправи се, Делфина", посветен на најголемата македонка според мене, Атина Бојаџи. Не знам дали го имаш гледано "Фросина", "Црно семе", "Грабнувањето на Мис Стон" и многу други. Не, не си ти крив/а, виновни се токму тие кои ја натераа младината да мисли дека(да те цитирам) "такви филмови се гледаат тука на големо", и такви филмови треба да се емитуваат. Тие луѓе што ги донесоа латино срањава по телевизииве, треба да одвојат барем една недела да ги претстават овие филмови.

Јеее, Џени за председник :)

Потполно се соглсувам... наместо срањата од латинска америка снимани во едно студио со 5 души актери на кои луѓето оглупуваат а телевизиите на сметка на глупоста на гледачите се полнат со пари од рекламација... филмовите што заслужуваат малце внимание никако да се пуштат...

Серијата душа вади..
1ипол саат чекам на А2 да гледам нешто друго, не завршува таа глупа Лалола, нема крај у пм.. :)

јовица ти само теми за серии отвораш..:toe:

Него... Кога Лалола ќе ни го реши проблемот со името? А DIJAMANTE?

значи во одредени моменти се чувствувам благословена што немам а2

Серијата душа вади..
1ипол саат чекам на А2 да гледам нешто друго, не завршува таа глупа Лалола, нема крај у пм.. :)
пази дешавка...ме заебава звучната на пс, пошто е онборд неам многу избор...

и првпат кога чув за лалола незнаев дека е шпанска/италијанска/португалска....и незнаев ни што е фората, па на ју туб си пишав лалола треилер, си го изглеав (нормално без звук) и се чудев зашто доле идеше превод на англиски....
си викам ФАК само да не е француска...

и пуштам а2 (уз вртење канали) глеам нешто шпанско, мењам...коа ми текна дека ми е позната фацата у серијана шпанска...враќам назад и се разочарав...и сеа не ја глеам...јбг:salut:

А бе со закон да се забранат ваквите повраќаници :salut:
Само ко ќе ја чујам најавата (рекламата) за серијата , ми иде да го скршам телевизорот , а не пак да ја гледам .Каков само мазохист , садист треба да бидеш за да гледаш вакво нешто ...
ОЛА ЛАЛА ЛОЛА :pov:

Не сум ја гледал серијата, а па рекламана на телевизија НЕМОЖАМ ДА ЈА СМИСЛАМ, а дојде на ред одма мењам канал... :ija::ija::pov::pov:

Ау се согласувам, таа рекламата што се врти и на А1 и А2 е одвратна. Ептен ме нервира...
А серијата е безвезе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom