Lalola

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Вчера имав чест да ја гледам рекламата:nesum:
Ова мислам дека е врв на сите латино американски повраќаници... лало лола ло лало:pov:

Вчера имав чест да ја гледам рекламата:nesum:
Ова мислам дека е врв на сите латино американски повраќаници... лало лола ло лало:pov:
Сега само што ја пуштија на а1 рекламата, по втор пат ја гледам и го делам истото мислење со тебе. Само ако почнам да го сонвам она - лола лало ла ло ла ла ла ло лола лалола лало, да покренеме петиција за да ја тргнат серијава зато шо стварно ова е капак на сите работи. Неможам да ги сватам поддржувачите на оваа сапуница, гледајте подобро филм на Роман Полански луѓе, мафнете ги сапунициве!

Ја следам серијава, добра е, малце се наежувам од рекламата, знаете она Лало Лола Лало Лола Лола....:pos2:

Ја следам серијава, добра е, малце се наежувам од рекламата, знаете она Лало Лола Лало Лола Лола....:pos2:

Ради та реклама телевизоро че го скршев некни... :violent1::violent1::violent1: ИДИОТСКО!!! :toe:

Откако ми ја ставија А2 не пропуштам ниту епизода, едноставно супер серијче :vozbud:

Прееска изгледав 10-тина минути од епизодата и сфатив дека серијата е :ne::pop:

Od serijava vredese samo prvata epizoda,se drugo e cista patetika,veke videno i glupo:uvo:

Леле леле леле од самата реклама кога ја гледам ми се повраќа :pov:Свашта, свашта, што не ќе им текне на луѓево :uvo:

Во суштина е подобра од другите теленовели, ама пак не е најнај.
Како и да е, не ја гледам :wink:

Serijava e sranje :nenene: awe glejte Kako ke kaze Jim i uzivajte bre lugje!!!

iskreno imav gledano spici na a2 za serijava.. ama nekako mn. mi bese prosta i seljacka.. spored zborenjeto na ovaa.. ama slucajno barav neso za floricienta ako imate slusnato.. i go najdov Huan gil Navaro deka glumel i ovde.. vidov sega klipcevo gore od youtube.. i ke pocnam da ja gledam.. mn. interesna mi deluva.. se sloziva i so drugite gore deka diviot angel bese dobra serija slicna na nea se i floricienta na obn so ja davaat i kachora ako se sekavate isto so natalija oreiro..:pipi:

Vo serijava ima dobri sceni i dobri glumci normalno so po nekoja glupost ne moze site 150 epizosdi da bidat top ali sepak e bolja od debilniot humor so ni go plasiraat amerikancive u posledno vreme ima mnogu poprirodni komicni situacii.I normalno so se kritikuva serijava site mislat deka e ista ko pateticnive spanski serii ali koga ke izleze rimwejkot na Fox site ke go velicate pa uste vo sezoni ako bide narednive deset godini ke se tupime.

mislam lal lova ja glumi super glumica koja igrase vo barajgi go tato i ako momentalno na mojot televizoj ja nemam a2 mislam deka serijava e zakon

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom