Lalola

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Е на ова ме потсеќа темава/
Касандра, касандра ми те мољимо јер те вољимоооооо, не се плеткај со коштаплери со џупски рапериииииииииииииииии!!
Ај поздрав и наздравје зјапање у ТВ!

Me gusta marihuana, me gustas tu работава :nesvest:

Моја грешка.... од кај јас па да знам што гледате вие бабите :toe:

aj дечко оди издувај се и види малку што е свет, не седи по цел ден на компјутер може така ке сватиш некои работи

Лола на крајот си останува Лола бидејќи ќе и се допадне да си остане така, ќе биде заедно со Факундо тој во кој што беше заљубена. Серијата е прекомична, значи да ги поцртаме тие глупости, умирања, убиства, плачки и се по ред... Едноставно 148 епизоди оригинални и пресмешни:smir:

Е што го кажа крајот, сега ми го расипа филмот. Не го глеам, се премислив.:nerv::nerv::wink::nerv::nerv:

aj дечко оди издувај се и види малку што е свет, не седи по цел ден на компјутер може така ке сватиш некои работи
Ај ќе те послушам... ќе се издувам, кое време рече дека почнуваат убавите сапуници?

Издавачка куќа Hi5 :nesvest::nesvest:

Издавачка куќа Hi5 :nesvest::nesvest:

тoa е фирмата во серијата и не се пишува HI5 туку High Five, а гледам почнавте да ја гледате, шо убо, ја немам А2 :nenene:. Фирмата е за модно списание...

тoa е фирмата во серијата и не се пишува HI5 туку High Five, а гледам почнавте да ја гледате, шо убо, ја немам А2 :nenene:. Фирмата е за модно списание...

Фала што ми кажа, таман помислив дека HI5 е спонзор на серијата.:tapp::tapp:

Филмов е сличен на оној со Линдзи Лохан во главната улога, само што таму се заменуваа мајка со керка.

Ја погледнав првата епизода,иако бев скептичен ми се допаѓа:kafe:

Мене така-така... Интересна, но не многу. Смешна, но не многу.
Добра глума, но не одлична. :pos2:

Игор за тебе само Бразилски и драматични Аргентински... :pos2:. Тешко некоја да се најде одлична :kafe:

Игор за тебе само Бразилски и драматични Аргентински... :pos2:. Тешко некоја да се најде одлична :kafe:
Барем некој има вкус на форумов(Читај Игор),Фала ти боже што ретки се оние ко Дијаманте и Адолфо:tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom