Labubu лудило!

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
@Anco odi na Bitpazar, na malo gi imas kuklite po 500, na pogolema kolicina moze i poeftino ke gi najdes i davaj gi po 800. Ete kari nekoj denar i ti, ne moras nisto da me castis.

Dedo Anco kakvi ti se tie 40 para gaki za 1000 denari, noseni li se sto gi davas tolku eftino?
Автоматски споено мислење:

I kolku mislis ti deka vredat tie 800 denari, demek nedela dena ke jades ke pies za tie pari pa izleguva igrackata epten skapa. Narodot e daleku od nemanje leb, ama za gomna jadenje i zalenje e vo prvi redovi sekogas, a i ne znam zosto prokolnuvas nekogo sto dal pari negovi, svasta.
кога го читам форумов во други теми, ми изгледаат многу

И купив една на ќерка ми, 600 денари мислам беше. Се надевам дека нема да ми бара да и купувам да прави колекција како што прават други деца, сега за сега задоволна е со оваа една. Не се важни парите овде, се работи за тренд, светски тренд, кооје е лансиран од Бјонсе, Дуо Липа и кој веќе... И тука не може да се бара логика и причина зошто така грди кукли направија вакво лудило. Мислам нас ни се грди на децата не се. Само да се надеваме дека како и секој тренд брзо ќе мине
Додека не се појави некој друг ...

@Anco odi na Bitpazar, na malo gi imas kuklite po 500, na pogolema kolicina moze i poeftino ke gi najdes i davaj gi po 800. Ete kari nekoj denar i ti, ne moras nisto da me castis.
toa e DUKANDGIK, od gjamijata nagore, denovive bea po 400-450 denari, no koga ke pomine euforijata ke gi nudat po 30-50 denari.

Ќе си ги чекам и ја, ќе биде после buy the dip! Има цела зграда на Кина да мириса.

Зашто не напрајш акција?
Лабубу + Пешкир = 850 денари.
Лабубу + Гаќи = 900 денари.
Лабубу + Чорапи = 820 денари.

Лабубуто за внуците, гаќите за бабите. Сите среќни.

Dedo Anco kakvi ti se tie 40 para gaki za 1000 denari, noseni li se sto gi davas tolku eftino?
Автоматски споено мислење:

I kolku mislis ti deka vredat tie 800 denari, demek nedela dena ke jades ke pies za tie pari pa izleguva igrackata epten skapa. Narodot e daleku od nemanje leb, ama za gomna jadenje i zalenje e vo prvi redovi sekogas, a i ne znam zosto prokolnuvas nekogo sto dal pari negovi, svasta.
Да не се Еднократни гаќи, што не се перат туку се фрлаат, а знам дека уште во ехЈу имаше такви тогаш викаа германски чорапи од целулоза

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom