La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.387
Поени од реакции
38.835
Џабе и објаснуваш. Она уште мисли дека Атлетико е фактор во фудбалот со 2 значајни титули во 21 век.:toe:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.528
Поени од реакции
13.853
Џабе и објаснуваш. Она уште мисли дека Атлетико е фактор во фудбалот со 2 значајни титули во 21 век.:toe:
Види како и да е, лидери во моментов у Ла Лига се Атлетико. Редно е сликата или акцентот да е на нив. И мене ми падна у очи објавата на 433, слика од Мбапе.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.733
Поени од реакции
19.037
Ти си ќутела кога Атлетико изгубиле од Реал или Барса?
Да, всушност вие ме прозивате кога ќе изгуби Атлетико.
Никогаш не се курчам кога клубот е во криза и го шлапа кој ќе стигне.
Да речиш дека Атлетико не е фактор баш во моментов кога е прв и моментално се екипа со најдобра форма во Европа треба да збораш само заинет.
Да го прашаме нивниот тренер дали е фактор или не ;)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.387
Поени од реакции
38.835
Јас да сум ко тебе ќе си ќутам овие дена

Па според сите закони на веројатноста, редно беше да не победите еднаш на наш терен. Последен пат кога се десило тоа Јамал уште е бил у на татко му ташаците.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.733
Поени од реакции
19.037
Па според сите закони на веројатноста, редно беше да не победите еднаш на наш терен. Последен пат кога се десило тоа Јамал уште е бил у на татко му ташаците.
Види, друг е муабетот за постот погоре, ги мешате работите. Не е овде работата дали Атлетико е фактор или не туку нереспектирање на клубот, од сите лиги секаде се става акцентот на лидерот, зошто не ставија слика од Челзи на пример на насловна.
И тоа ај ќе речиш за акаунтот 433 можи се пристрасни, ама официјален акаунт од лигава ? Едитирање на сликата на Сорлот со Винициус, сериозно? :D
Комедија

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.830
Поени од реакции
30.726
Дефокус на рајата, нешто се крчка во позадина, нема друго објаснување.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.733
Поени од реакции
19.037
Ќе видиме сега после празничната пауза како ќе се вратат екипите, Атлетико беа во налет, паузава можи да му скрши ритам.
Се надевам не, имаат релативно лесен распоред до дуелот со Реал, исто можи да се кажи и за нив.
Барселона и така и така.
Оваа сезона мислам дека ќе биди најинтересна, нешто налик кога освоија Атлетико, до крај ќе има борба, тука се и Билбао, не се за потценување и тие.
Историјата вика дека во последните години кога некоја екипа била прва на полусезона била и шампион, освен еднаш кога Реал му го превзема првото место на Барселона.

Се некако оди дека оваа година е моја година, зошто шо како ќе бидите известени за брзо :P

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.528
Поени од реакции
13.853
Ќе видиме сега после празничната пауза како ќе се вратат екипите, Атлетико беа во налет, паузава можи да му скрши ритам.
Се надевам не, имаат релативно лесен распоред до дуелот со Реал, исто можи да се кажи и за нив.
Барселона и така и така.
Оваа сезона мислам дека ќе биди најинтересна, нешто налик кога освоија Атлетико, до крај ќе има борба, тука се и Билбао, не се за потценување и тие.
Историјата вика дека во последните години кога некоја екипа била прва на полусезона била и шампион, освен еднаш кога Реал му го превзема првото место на Барселона.

Се некако оди дека оваа година е моја година, зошто шо како ќе бидите известени за брзо :P
Кои се твоите предвидувања за првите 3 позиции сезонава?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.733
Поени од реакции
19.037
Кои се твоите предвидувања за првите 3 позиции сезонава?
Атлетико/Реал први
Билбао трети
:pipi:
Ова според првиот дел од сезоната с не верувам нешто драстично да се смени во вториот дел.
Реал има многу добри индивидуални играчи, Мбапе полека полека крева форма.
Атлетико пак има добра екипа и одлична хемија помеѓу играчите, мотивацијата, навивачи, имаат длабок ростер освен во одбрана ама верувам дека ќе се испазари стопер зимава.
Физички изгледаат далеку подобри под Пињедо, ако го продолжат тој тренд да не му се повредат играчи на подолг период топ.
Барселона немаат искуство, Левандовски е најдобар стрелец во лигава ама е стар, Ламин е играчиште ама во последно е баги отсутен поради повреди.
Не дај Боже Педри пак да се повреди, отиде сезоната.
Ако не успеат да го регистрираат Олмо ќе бидат во големи проблеми.
Плус тоа што изгубија бодови на домашен терен кои требаа руинирани да ги добијат
Не можи да губиш две со ред дома од Леганес и Лас Палмас и да се сметаш конкурент за титула.
Билбао ми се изненадување, продолжија кај шо застанаа лани, овие ќе бидат незгодни за сите.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.733
Поени од реакции
19.037
Ајде и вие кажете прогнози, поготово вие шо се искекеливте на постот, ме интересира многу вашето мислење :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.668
Поени од реакции
22.752
Ајде и вие кажете прогнози, поготово вие шо се искекеливте на постот, ме интересира многу вашето мислење :D
barsa 6ampioni, real lampioni hehehhehe

Член од
5 март 2018
Мислења
16.733
Поени од реакции
19.037
До кај се Барса со столчињата од стадионот, до утре е рокот за Олмо и Пак Торес :icon_lol:
Денес на суд им ја одбиле и втората жалба

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.565
Поени од реакции
2.446
А што се дешава со Олмо, не можат да го регистрираат за втора полусезона или пак некои дубари правеле летоска кога го потпишаа?

Kajgana Shop

На врв Bottom