La Liga Santander 2023/24

Шампион?

• Барселона

• Реал Мадрид

• Атлетико Мадрид

• Реал Социедад

• Виљареал

• Реал Бетис

• зошто не сопрев после Атлетико?

Резултатите може да се погледнат само после гласање.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.385
Поени од реакции
38.807
Џабе и објаснуваш. Она уште мисли дека Атлетико е фактор во фудбалот со 2 значајни титули во 21 век.:toe:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.517
Поени од реакции
13.805
Џабе и објаснуваш. Она уште мисли дека Атлетико е фактор во фудбалот со 2 значајни титули во 21 век.:toe:
Види како и да е, лидери во моментов у Ла Лига се Атлетико. Редно е сликата или акцентот да е на нив. И мене ми падна у очи објавата на 433, слика од Мбапе.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.717
Поени од реакции
19.018
Ти си ќутела кога Атлетико изгубиле од Реал или Барса?
Да, всушност вие ме прозивате кога ќе изгуби Атлетико.
Никогаш не се курчам кога клубот е во криза и го шлапа кој ќе стигне.
Да речиш дека Атлетико не е фактор баш во моментов кога е прв и моментално се екипа со најдобра форма во Европа треба да збораш само заинет.
Да го прашаме нивниот тренер дали е фактор или не ;)

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.385
Поени од реакции
38.807
Јас да сум ко тебе ќе си ќутам овие дена

Па според сите закони на веројатноста, редно беше да не победите еднаш на наш терен. Последен пат кога се десило тоа Јамал уште е бил у на татко му ташаците.

Член од
5 март 2018
Мислења
16.717
Поени од реакции
19.018
Па според сите закони на веројатноста, редно беше да не победите еднаш на наш терен. Последен пат кога се десило тоа Јамал уште е бил у на татко му ташаците.
Види, друг е муабетот за постот погоре, ги мешате работите. Не е овде работата дали Атлетико е фактор или не туку нереспектирање на клубот, од сите лиги секаде се става акцентот на лидерот, зошто не ставија слика од Челзи на пример на насловна.
И тоа ај ќе речиш за акаунтот 433 можи се пристрасни, ама официјален акаунт од лигава ? Едитирање на сликата на Сорлот со Винициус, сериозно? :D
Комедија

Kajgana Shop

На врв Bottom