Јас да сум ко тебе ќе си ќутам овие денаЏабе и објаснуваш. Она уште мисли дека Атлетико е фактор во фудбалот со 2 значајни титули во 21 век.
Ти си ќутела кога Атлетико изгубиле од Реал или Барса?Јас да сум ко тебе ќе си ќутам овие дена
Види како и да е, лидери во моментов у Ла Лига се Атлетико. Редно е сликата или акцентот да е на нив. И мене ми падна у очи објавата на 433, слика од Мбапе.Џабе и објаснуваш. Она уште мисли дека Атлетико е фактор во фудбалот со 2 значајни титули во 21 век.
Да, всушност вие ме прозивате кога ќе изгуби Атлетико.Ти си ќутела кога Атлетико изгубиле од Реал или Барса?
Па според сите закони на веројатноста, редно беше да не победите еднаш на наш терен. Последен пат кога се десило тоа Јамал уште е бил у на татко му ташаците.Јас да сум ко тебе ќе си ќутам овие дена
Види, друг е муабетот за постот погоре, ги мешате работите. Не е овде работата дали Атлетико е фактор или не туку нереспектирање на клубот, од сите лиги секаде се става акцентот на лидерот, зошто не ставија слика од Челзи на пример на насловна.Па според сите закони на веројатноста, редно беше да не победите еднаш на наш терен. Последен пат кога се десило тоа Јамал уште е бил у на татко му ташаците.