La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Статус на еден мој другар на ФБ: „Овие во Реал Мадрид изгледа протестираат за 13-та плата“. :D

Шала настрана, веќе не може да укапира човек како им се случува ваков потоп. Кај Баерн или Јунајтед проблемите се очигледни, ама овие од Реал таман ќе помислиш дека се враќаат на прав пат, тие ќе допрат ново дно. Како сами да сакаат да си ја сјебат сезоната.

Бог нека е напомош со Ариас и Савиќ
DsycWTbXgAcXFxe.jpg

А ќе трчаат сега, ебаим племето, сакаше нерешено Чмарверде, се надевам ќе остане вака до крај, заслужена победа на Атлетико.

Кој ги излажал Барса дека Валверде е тренер за да го земат... Тежок аматер со многу среќа во животот.

Усман ДЕМБЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Кој ги излажал Барса дека Валверде е тренер за да го земат... Тежок аматер со многу среќа во животот.
Поотепан Атлетико не бил никогаш, гадот на нерешено дојде и има среќа ебана пак го извадоа.

Поотепан Атлетико не бил никогаш, гадот на нерешено дојде и има среќа ебана пак го извадоа.
И дури во 80 влезе Дембеле. А пред тоа Рафиња го пушта, Малком и Дембеле седат на клупа... Овој е на ниво на Марк Хјуз ебате, само има среќа што води толку јак тим.

Pootepana Barsa ne bila nikogas a Simeone bunker igrase od prva minuta
Симеоне многу добро знае зошто играше бункер, има три пати послаб состав од Барса и сосема логично е да се брани. Кретенов наш има ферари, а го вози како фичо, бидејќи ова е прв и последен пат да влезе во ферари, следен тим што ќе го води ќе биде Рајо Валекано.

Симеоне многу добро знае зошто играше бункер, има три пати послаб состав од Барса и сосема логично е да се брани. Кретенов наш има ферари, а го вози како фичо, бидејќи ова е прв и последен пат да влезе во ферари, следен тим што ќе го води ќе биде Рајо Валекано.

Како бевте напалени пред натпревар дека цела одбрана ни беше повредена, мислевте лаганица ќе победите. Симеоне паметен си вика да извадам нерешено вечерва Барса ќе си губи бодчиња кај Леганевци и Бетиси [emoji38]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Инаку заслужен резултат, ни Барса ни Атлетико направија нешто за да победат, како и двете екипи со бод да се задоволија, дури и си се смешкаа на крај. Криво ми е многу оти заводивме со мртва игра и примивме гол 89 мин. како не погоди Гризман од слободен идеална позиција беше за него ама тоа е фудбалот. Задоволна сум од одбраната, и покрај сите повреди ги парализираа Меси и компанија.

Тимот не е во форма, и пак се втори на само еден бод од првиот, тек кога ќе влезат во форма Гризман, Коста, Лемар, Саул ... мислам дека можи до титула Симеоне оваа сезона.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не сфатив зашто толку хејт и сеир има за овој Дембеле, секогаш бар кога јас сум го гледал играл одлично. Ако не друго барем 347 пати е подобар од она пичмелено Кутињо. Е тоа е преценет играч.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom