La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барса со 18 примени голови по 12 натпревари.

Па и покрај ваква Барса да не си прв, затвори си го клубот.

Барса со 18 примени голови по 12 натпревари.

Па и покрај ваква Барса да не си прв, затвори си го клубот.

До 24 Ноември прва ќе биди Барса [emoji14]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Како што тргна работава по мојата прогноза тераат работиве, а ? :)
Барса си пичи шампионски, добива тешки утакмици и не верувам дека сега лесно ќе губи бодови како на почетокот.

Ти не веруваш ама ...
Инаку последниот пат кога пиша вака Барса не знаеа за победа неколку кола, се надевам дека приближно точен ќе бидиш и овај пат :*

Ќе биде ова интересна сезона. Се гледа дека никој нема да доминира. Нема што да се фрламе уште сега дека овој или оној ќе биде шампион. Оди па прогнозирај нешто за Барса - Атлетико. Барса како што ја тераат оваа сезона или ќе победат со 3-0 или пак ќе потонат скроз...

Ќе биде ова интересна сезона. Се гледа дека никој нема да доминира. Нема што да се фрламе уште сега дека овој или оној ќе биде шампион. Оди па прогнозирај нешто за Барса - Атлетико. Барса како што ја тераат оваа сезона или ќе победат со 3-0 или пак ќе потонат скроз...

Арно шо има репрезентативна пауза иначе во одбрана назад не знам кој би играл со оглед на тоа шо се повредени Лукас, Хименез, Годин и Савич [emoji16]

Саул и Монтеро :icon_lol:

Томас има играно бек и добро се снајде на таа позиција. Ваљда ќе се опорават до тогаш, ги има прегорено Ортега, ќе ни умрат сите играчи на сред сезона [emoji16]

4818ad952dcee3ad30054fbd0f20a611.jpg

El puto VAR шо би рекле Шпанците [emoji16]

e08d74a34ac81c39a790fc62c116f7db.jpg

Бонус
[emoji817] Clean Sheets in 179 games for Atletico Madrid [emoji122][emoji2533]
Не знам шо чека управата на Атлетико, нека спремаат нов договор и недостижна клаузула оти арапиштата како хиени чекат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom