- Член од
- 5 март 2018
- Мислења
- 18.041
- Поени од реакции
- 21.031
Сколари во реал до 2021 година
Сколари е во Палмеирас [emoji16]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сколари во реал до 2021 година
Остај го Рамос небитен е тој, туку утре некако Барса да се победи па да има фешти цел викенд Без одбрана многу тешко ќе биди, Лукас и Савич ќе ни играат назад а знајме Савич каков месечар е на дерби натпревари, башка двата беа отсутни подолго време поради повреди, Хуанфран и тој цркна вчера така да весело ќе биди, очекувам Облак да не вади и конечно пантерот напред да се разбуди Саул, Гризман и Коста мора да изиграат на највисоко ниво за да се победи Барса. Нека изиграат со срце, мотивот секако е голем, публиката утре ќе биди 13- ти играч, ( велам 13-ти оти Чоло е 12 -ти ) пишеше на официјалната страна дека спремаат најголем мозаик на трибини од кога е основан клубот па ај да видиме како ќе испадни.Рамос допингаш да ми ти бил беее цццц
И јас сум хајпнат многу за утре. Мечевите со Атлетико секогаш ги чекам што се вика со душа во последните години. Само многу често испаѓа тврд натпревар и малку голови, како пролетта кога Меси ги реши со слободен. Утре се надевам нема да е така пошто на Атлетико му фали скоро цела одбрана па ако сакаат да победат ќе мора да запнат да напаѓаат и тие повеќе од вообичаено. Единствено ако Барса поведе 1-0 се надевам Валверде нема да земе да се повлече како што правеше со екипи од ранг на Ваљадолид.
Стварно немаше смисла да игра во Барса Б и да растура против мали екипи во 3та шпанска лига.Кукуреља љубави![]()
Поголеми се шансите GG3+ да испадне одколку 2каја па двојка ја играм![]()