La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ни ВАР ни бутур, ни П од Пенал.
Онаа ситуација е 50/50 оти топката прво удира во главата на Видал па во раката ама неговата рака не е во природна позиција и зависи од судијата некој ќе свирни, демек не одеше топката в гол бла бла, судијата можеше да ја види снимката не ни ојде да прегледа снимка, нема везе не се бунам јас за вакви грешки кога клубот не ми заслужи победа на терен, не сум како вас плачка [emoji14]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Па имаше интервенција од ВАР собата, врска немаше од пенал затоа што веќе таквите играња со рака не се судат за пенал.

Имаше интервенција од ВАР ама судијата е тој шо треба да оди да ја прегледа снимката, мислам дека во Шпанија поинаку го користат ВАР

Просто неверојатно е како патетико при најслабиот старт со чоло орангутанот како трењер е само на 1 бод од фарса. Исто невероватно е како овие се лидери после милион бламажи во 10-тина кола. Па да не зборувам за мојот бивш омилен клуб, кој е само на 5 бода од лидерот. Тапа се сите 3 екипи, за Рејал очекувано со оглед на тоа дека немаат купено асален играч 4-5 сезони, но другиве се отепаа од трошење и пак се срање.
Уствари да беше ова темата на најјјаката лига во универзумот ќе викавме дека многу се појачале Хуеска и Хетафе, ама заеби такви глупости се траскаат на друго место....

На крајот, белите барем си заштедија за реновирањето на Плекабеу :kafence:

Просто неверојатно е како патетико при најслабиот старт со чоло орангутанот како трењер е само на 1 бод од фарса. Исто невероватно е како овие се лидери после милион бламажи во 10-тина кола. Па да не зборувам за мојот бивш омилен клуб, кој е само на 5 бода од лидерот. Тапа се сите 3 екипи, за Рејал очекувано со оглед на тоа дека немаат купено асален играч 4-5 сезони, но другиве се отепаа од трошење и пак се срање.
Уствари да беше ова темата на најјјаката лига во универзумот ќе викавме дека многу се појачале Хуеска и Хетафе, ама заеби такви глупости се траскаат на друго место....

На крајот, белите барем си заштедија за реновирањето на Плекабеу :kafence:
Точно. Сега да сме ко нив ќе викавме, видете ја табелана, колку е изедначена, секој секого може да победи :icon_lol: а уствари си знаеме дека сме спаднати ниво на Хуеска, а тие си се истите :D

Реал последни да бидат у лига некој од вас ќе рече тоа е пошо е многу изедначена лигата :D

Имаше интервенција од ВАР ама судијата е тој шо треба да оди да ја прегледа снимката, мислам дека во Шпанија поинаку го користат ВАР

Во Италија и во Шпанија исто се користи ВАР.

Ако од собата горе му ја потврдат одлуката на судијата (во случајот вчера дека нема пенал) нема зошто да оди да гледа. Ако од ВАР му рекоа дека можно е да има игра со рака за пенал, тогаш судијата ќе оди да гледа и ќе ја донесе конечната одлука.

Точно. Сега да сме ко нив ќе викавме, видете ја табелана, колку е изедначена, секој секого може да победи :icon_lol: а уствари си знаеме дека сме спаднати ниво на Хуеска, а тие си се истите :D

Што знам некако стивнаа муабетите на ПЛ-фан бојс како се ептен компетитивни Бурмут и Хаделсфилд од лани навака, т.е. откако почнаа ваквите екстра спремни физички екипи да јадат по 2-3 комада во првите 30-тина минути од вашиот човек Пеп...

Не го користат поинаку, ВАР е тој што е и скоро сегде се користи исто, нормално со мали исклучоци во зависност од лигата, али за овие главниве работи истото е сегде. Ако му сугерираат од горе дека нема основа за пенал тогаш играта продолжува, во спротивно оди да гледа и да се увери.[DOUBLEPOST=1543177118][/DOUBLEPOST]
Па нели она на Аргентина против Нигерија не ти беше пенал? Како сега си се изненадил?
На 1-1 кога имаше Нигерија центаршут и Рохо да ја избие со глава се напуца сам во рака, исто како вчера Видал.

Точно, без Роналдо, без допинг и СО ВАР сте на ниво на Хуеска иначе ќе бевте втори

Не го користат поинаку, ВАР е тој што е и скоро сегде се користи исто, нормално со мали исклучоци во зависност од лигата, али за овие главниве работи истото е сегде. Ако му сугерираат од горе дека нема основа за пенал тогаш играта продолжува, во спротивно оди да гледа и да се увери.[DOUBLEPOST=1543177118][/DOUBLEPOST]
На 1-1 кога имаше Нигерија центаршут и Рохо да ја избие со глава се напуца сам во рака, исто како вчера Видал.
Слично но не баш исто. Рохо ја утна со глава и директно по рака го удри. Видал имаше прв контакт со глава ја удри топката и смени правец , па потоа топка го мавна по рака.

Да не ме помеша?..од 21 Јули сум член а претходно подолго време не пишев ништо..не се сеќавам искрено дека сум искоментирал нешто за светското

Точно, без Роналдо, без допинг и СО ВАР сте на ниво на Хуеска иначе ќе бевте втори

Уште да бев за Реал јас :D прати малце дискусија, не туку се уфрлај без да прочиташ :pos:

Уште да бев за Реал јас :D прати малце дискусија, не туку се уфрлај без да прочиташ :pos:
Да не беше смешно, ќе беше трагично... Со коментарот ти влезе како гол во 90+3 :P:P:P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom