Љубовно резиме за 2010

Да пишам,а...шознам....

Е па излегов од двеипол годишна врска (најдолга до сега),негде март месец,т.е. на 8ми март,Ногу убав датум :) Нормално после тоа ааааа ууууу....акање од земја,не буквално али резимираш што,зошто и како али јбг,нема назат...Од денешна гледна точка почнуваат некои работи дури и смешни да ми стануваат,летово така малце од возбуден дури и ко потресен,ништо нарочито гледав малце да направам некаква си "стабилизација",мило ми е шо сватив дека живот иде даље и дека ама буквално ништо не е изгубено,дури е и придобиено,искуство плус,сум научил за некои работи како треба,за некои како не треба. Пред се ќе речам фала му на бога шо ме држи на умот,какви ги имаааа..... :)))

Иначе ко шо знаат да речат стари,шо носи денот,не носи годината,па така полека полека (земете во предвид дека има уште 15 дена до крајот на годинава) ко да ќе да ми се посреќи и на арно ко да тргнува работава....Рано е ај да не се зарекнувам,видеЌемо! :kesa:

Во глобала...годинава ЉУБОВ,слабо! :smir:

Абе ...... види вака на љубовен план за 2010 година.

Што да пишам
Лани за малу една ќе ќарев ама годинава послабо, судбина тоа е тоа.
Се надевам во новата на повеќе среќа.

Продолжение на 2009 во 2010 год. Поточно продужетак од 23 мај 2009 па до денеска (а и натаму). Шо се вика низ сито и решето пројдов(ме), али нормално се памтат убавите работи. Сеа нормално ко у секоја врска ќе се потскараш малце, ќе пројде за сат-време и пак сакање по старо :). Битно е што не се заборава на сакањето и што некои работи ги учиш додека си во врска и ако се штетни се обидуваш да ги промени, а сакал-неќел, за да успее истата треба да ги промениш што порано. Сега, нормално, секој почеток е потежок, но со тек на време се учиш на меѓусебните предности и слабости. И морам да речам дека се специјализирав во погаѓање на тоа коа ќе видиме некој пар, да погодиме колку време идат, и тоа махинално веќе не се ни прашуваме. Абе да се насмееме :).
Како и да е, интересна година, со повеќе љубов, помалце расправии. По малце научив да си ги смирам нервите, и си се сакам што повеќе не се нервирам за некои расправии кои не биле толку сериозни и што не биле предизвикани по моја вина.
Мој заклучок- супер година, поубави моменти од ден во ден, разбирање и самоконтрола= клуч за успех
Брао бе Сашо :).

Еми колку што беше толку убаво и спонтано во Јануари и со мали караници траеше до крајот на Јуни, толку сеа и како некој да ми наплатува шо ми било супер...ама ок, се опоравувам кај и да е...со права средина и нов лист во животот ке се сврти...nothing like a new perspective :)

Па годинава на љубовно поле ми беше супер,(и покрај тоа што сеуште се каам што му кажав некои зборови кои не требаше) може да ја ставам во најдобра, за разлика од минатите 5 години(не дека тие беа лоши, ама оваа година повеќето време го поминувавме заедно).:wub:

2010??

I had sex almost every day...
Almost on a Monday, almost on a Tuesday....

:icon_lol:

Класика. :icon_lol: Безброј малерозни ситуации низ цела година, па моткање со еден тип, кој на крај од летото ми стана дечко и целата таа врска траеше 3 недели + уште 3-4 дена до официјално раскинување. Шпански серии се исподесија, ама тоа е тоа, не е дека не сум навикната на комплициран љубовен живот. :) И имав на крај од месецов убава средба/запознавање со еден тип кој ќе ми остане засекогаш драг. :) И така.

Во суштина тапа, тапа, тапа, илузии до максиумим, кршење на илузиите, мало разочарување - брзо опоравување и убаво изненадување. Ете така тоа би било отприлика.

Класика. :icon_lol: Безброј малерозни ситуации низ цела година, па моткање со еден тип, кој на крај од летото ми стана дечко и целата таа врска траеше 3 недели + уште 3-4 дена до официјално раскинување. Шпански серии се исподесија, ама тоа е тоа, не е дека не сум навикната на комплициран љубовен живот. :) И имав на крај од месецов убава средба/запознавање со еден тип кој ќе ми остане засекогаш драг. :) И така.

Во суштина тапа, тапа, тапа, илузии до максиумим, кршење на илузиите, мало разочарување - брзо опоравување и убаво изненадување. Ете така тоа би било отприлика.

Тебе воопшто не ти било досадно, но сепак ти живееш баш како што ти е и никот. Лудо ти било :)

Сликовито:
images

Ономатопејно:
Клуп.

Иронично:
Одлично, исполнето и птицопејно.

Тебе воопшто не ти било досадно, но сепак ти живееш баш како што ти е и никот. Лудо ти било :)

За досадно, воопшто не беше досадно. :) Ама не сакам ни шпански серии, а токму на тоа наликуваше годинава. :)

Среќа што излезе се ок на крајот. Како што треба. И со крената глава идам понатака....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom