- Член од
- 20 август 2007
- Мислења
- 2.252
- Поени од реакции
- 312
Да пишам,а...шознам....
Е па излегов од двеипол годишна врска (најдолга до сега),негде март месец,т.е. на 8ми март,Ногу убав датум
Нормално после тоа ааааа ууууу....акање од земја,не буквално али резимираш што,зошто и како али јбг,нема назат...Од денешна гледна точка почнуваат некои работи дури и смешни да ми стануваат,летово така малце од возбуден дури и ко потресен,ништо нарочито гледав малце да направам некаква си "стабилизација",мило ми е шо сватив дека живот иде даље и дека ама буквално ништо не е изгубено,дури е и придобиено,искуство плус,сум научил за некои работи како треба,за некои како не треба. Пред се ќе речам фала му на бога шо ме држи на умот,какви ги имаааа.....
))
Иначе ко шо знаат да речат стари,шо носи денот,не носи годината,па така полека полека (земете во предвид дека има уште 15 дена до крајот на годинава) ко да ќе да ми се посреќи и на арно ко да тргнува работава....Рано е ај да не се зарекнувам,видеЌемо! :kesa:
Во глобала...годинава ЉУБОВ,слабо! :smir:
Е па излегов од двеипол годишна врска (најдолга до сега),негде март месец,т.е. на 8ми март,Ногу убав датум
Нормално после тоа ааааа ууууу....акање од земја,не буквално али резимираш што,зошто и како али јбг,нема назат...Од денешна гледна точка почнуваат некои работи дури и смешни да ми стануваат,летово така малце од возбуден дури и ко потресен,ништо нарочито гледав малце да направам некаква си "стабилизација",мило ми е шо сватив дека живот иде даље и дека ама буквално ништо не е изгубено,дури е и придобиено,искуство плус,сум научил за некои работи како треба,за некои како не треба. Пред се ќе речам фала му на бога шо ме држи на умот,какви ги имаааа.....
))Иначе ко шо знаат да речат стари,шо носи денот,не носи годината,па така полека полека (земете во предвид дека има уште 15 дена до крајот на годинава) ко да ќе да ми се посреќи и на арно ко да тргнува работава....Рано е ај да не се зарекнувам,видеЌемо! :kesa:
Во глобала...годинава ЉУБОВ,слабо! :smir: