U
UniqueGirl
Гостин
Сликовито:
![]()
Ономатопејно:
Клуп.
Иронично:
Одлично, исполнето и птицопејно.
Го заборави не ироничното, одлично-исполнето-птицопејно. <3
Кај мене: blank tab *во периода. Монотоноста го зема примесот годинава.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сликовито:
![]()
Ономатопејно:
Клуп.
Иронично:
Одлично, исполнето и птицопејно.

И оваа е една од традиционално новогодишните теми, си има традиција, па да видиме:
Каква ви беше годинава на љубовно поле?
Како би ја оцениле?
Добра, лоша?
Влеговте во врска, можеби раскинавте?
Извлековте ли некоја поука можеби во оваа 2010?

.Некои бесмислени, некои оправдани, сепак, сум ги надминала до некој степен.Секако како што имаше моменти убави така имаше и неубави кои за жал ќе ги памтам, затоа што нема што не памтам
.
.
.Есен ко есен, знае да влијае на мене па го контролираше моето расположение, те на моменти расположена се гушкам се смешкам(како коа ќе огрееше сонцето), те на моменти лута а и пречуствителна.Али, дефинитивно ја мразам есента оваа година.Еве ја и зимава полека доаѓа, колоквиуми се ближат јас не можам од дома да се извлечам а камоли да се видам со него асално(верувајте, не знаете што е за мене асално гледање
).Чат-пат на саат време-максимум два во брзање и Мартина се враќа дома да буба.
.А да, и ќе се обидам во нареднава година(ма да би почнала и од моментов):да си стојам што почесто зад мојот став, да не се секирам толку ако не вреди да си ги трошам нервите и да бидам малку повесела а помалку негативна личност во врска со некои погледи во љубовта
.Тие ми се идните задачи кои треба да ги исполнам за да си ја подобрам врската(нормално не зависи само од мене).И вака е добра, ама секогаш може уште подобро<3