- Член од
- 13 април 2021
- Мислења
- 3.862
- Поени од реакции
- 12.467
Спондилоза најверојатно.Читам, на темава разговарате за масажа,
па да ги прашам поискусните помеѓу вас,
што сака да каже една 45 годишна жена
ако ти предложи да се „масирате“ взаемно???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спондилоза најверојатно.Читам, на темава разговарате за масажа,
па да ги прашам поискусните помеѓу вас,
што сака да каже една 45 годишна жена
ако ти предложи да се „масирате“ взаемно???
Благодарам за типот, тоа ќе да е.Спондилоза најверојатно.
Mislev si peder..Жена ми раководи со парите сега.![]()
Moj sovet.. Koga ke bidete pak sami i ke pocnete predigra, ti sobleci se gol i pocni da ja soblakas.. ako dava otpor, vrzi i šamar, moze e takva devojka i se pali na grubo.. ako počne da cmizdri, razderi i se u faca u stilot "do koga ma ke te cekam pizda li ti materina" i u toj moment obleci se i zamini si.. Ima dve opciii, ednata e deka ke se vrazumi i ke ti dade, vtorata e deka ke raskinete.. Vo dvete situacii si win - win bidejki ke si najdes druga i ke si imas odnosi so nea, zosto da ja cekas prvata.. Jebiga, ja na vremeto raskinav vrska poradi neredoven sex, bas na tie 18-19 god.. ne deka ne davase, tuku davase neredovno a tie godini se koga treba da ì se saka i na devojkata povekje i da se ima 2-3 pati minimum nedelno..Ме напалува, но не ми дава да ја ебам. Тоа задоволство што и го правам јас, не и го правам туку така. Посветен сум на неа многу и се трудам мн околу неа, ја прашав првиот пат ми рече дека нејке и не ми рече зошто.. ја прашав зошто ми рече па така. и од тогаш стално така ми одговара на тие прашања и некако мн се возбудува некако го повишува тонот кога прави муабет на таа тема.Ја избегнува темата.но некој ќе рече може невина е може се срамува.. но нејзните другарки не се невини ги знам добро и не ми се верува таа да е невина.. ми го фајќа курот, ме напалува се лапаме се праиме и несака да се ебеме.. легнува на гаќи на креветот со мене, значи буквално ме напалува а потоа како намерно да прави.. се чуствувам како идиот да ви кажам.. неможе ние 1 година да сме јас да ја задоволувам а таа да не ме задоволува.. а и згора на тоа кога ќе ја прашам да избегнува од темата.. многу ја сакам, сакам да и докажам дека уште повеке ја сакам со тоа што ќе имам секс со неа.. но незнам што понатаму.. вотие години сум што секс ми е и тоа како неопходен но несакам да ја варам ,,..
Без гајле шефе ебам жени.Mislev si peder..
Автоматски споено мислење:
Moj sovet.. Koga ke bidete pak sami i ke pocnete predigra, ti sobleci se gol i pocni da ja soblakas.. ako dava otpor, vrzi i šamar, moze e takva devojka i se pali na grubo.. ako počne da cmizdri, razderi i se u faca u stilot "do koga ma ke te cekam pizda li ti materina" i u toj moment obleci se i zamini si.. Ima dve opciii, ednata e deka ke se vrazumi i ke ti dade, vtorata e deka ke raskinete.. Vo dvete situacii si win - win bidejki ke si najdes druga i ke si imas odnosi so nea, zosto da ja cekas prvata.. Jebiga, ja na vremeto raskinav vrska poradi neredoven sex, bas na tie 18-19 god.. ne deka ne davase, tuku davase neredovno a tie godini se koga treba da ì se saka i na devojkata povekje i da se ima 2-3 pati minimum nedelno..
Mozi si dvocevkaБез гајле шефе ебам жени.
Како за деца кои хормоните ви играат многу чекање бе воа.Јас имам 20 години, а таа 18. Заедно сме во врска 1 година. 5-6 пати до сега ја имам прашано да имаме секс, таа ме одбива. Ја прашувам зошто и не добивам никаков одговор. Или ќе ми каже па така. и толку. Од самиот почеток ми дава да ја задоволувам со допирање на нејзината вагина, и од тогаш се така си остана. Се чуствувам како само јас да ја задоволувам а таа не. Таа ме нема допремно, а и не само тоа барем секс да имаме.. незнам зошто така ве молам совет?
Само што му даде совет да и врзе шамар за да му даде или грешно тумачам? И да и се дере?Moj sovet.. Koga ke bidete pak sami i ke pocnete predigra, ti sobleci se gol i pocni da ja soblakas.. ako dava otpor, vrzi i šamar, moze e takva devojka i se pali na grubo.. ako počne da cmizdri, razderi i se u faca u stilot "do koga ma ke te cekam pizda li ti materina" i u toj moment obleci se i zamini si..
Па, слично како твојот газ.
Па, слично како твојот газ.
Wow, секоја чест. Сигурно се смееш вака и на постовите секогаш кога се спомнува жена. Ваков глуп коментар може да даде само човек пичка што не видел. ПоздравХахахахахха краљицееее погодив а?![]()