Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Ме потсети на Очајна муабетов, као нејзина другарица оваа да е е женска му.
Јас на мојот прв дечко точно година и пол не му "дадов", одевме 6 години, од средна школа до скоро крај на факс. Не е тоа проблем ако ја сака ќе ја чека.

Нејќе нејќе, кој гу ебе.

Офтопик:
Боље никад да неам секс него да сам стфор како Вори aka Флеш aka најглуп и најпрост лик на интернет на глобално ниво, што ми гу краде фразу "Драа".

Зашто не се обесиш фино лепо?
Па нараввно, нема јуже и дрво што ке те издржи сфињо сфињосана.

До тој што ја отворил темата

Другар, ти така си се поставил. АМА млад си и ова да ти е лекција. Ти сакаш, таа сака, ама ти глуми лудило.

Одам на кафе со девојка каде што живеам во Европа и ми вели јас чекам 3 состаноци за секс. Јас и велам дека чекам 2 состаноци и станувам да си заминам и велам пријатно јас си одам да не си го трошиме времето, не планирам да чекам. Што мислиш, што се случи ?

Јас на мојот прв дечко точно година и пол не му "дадов", одевме 6 години, од средна школа до скоро крај на факс. Не е тоа проблем ако ја сака ќе ја чека.
Зшто он да гу чека?
Секс е обострано задовољстфо. Осфен ако не е некоја очајна анима мунди феминистичка полупедерска ливадарка што мисли дека ако седне на кур е курва. 6 године не си у дала?
Евреи за 4 године боље си прошле по логори.

Значи кој ви курац да не седнете на кур? Его до плафон?
Место тебе да ти лупа глава у плафон од рипање на кур.
Најглупи суштестда на овуј планету апстинираф од секс и секс га користиф како нелоју алатку за манипулацију.

Јас имам 20 години, а таа 18. Заедно сме во врска 1 година. 5-6 пати до сега ја имам прашано да имаме секс, таа ме одбива. Ја прашувам зошто и не добивам никаков одговор. Или ќе ми каже па така. и толку. Од самиот почеток ми дава да ја задоволувам со допирање на нејзината вагина, и од тогаш се така си остана. Се чуствувам како само јас да ја задоволувам а таа не. Таа ме нема допремно, а и не само тоа барем секс да имаме.. незнам зошто така ве молам совет?
Odnesi ja dona i pocnu so tie dooiranja dodeka salam se zapali i pred da svrshi trgnu ja rakata i pocni da se peavish lud.

Posle vtoriot patt sama ce si go pikni.

A i racunaj deka AKO e nevina deka mozhebi ima strav i niz glava i shetaat 1000 raboti.
Vo toj slucaj ostaj ne vremeto i poleka poleka sekoj den cekor podaleku.
Prvo sleci i ja maicata, drugiot pat i gradnikot, tretiot i pantalonite......
Dotogash vredno vezhbaj :drk: da imash kondicija i izdrzhlivost.

Bez galje se ce si dojdi na mesto..
Samo nemoj da vidish napaden i lakom.

I ovie ovde povejce od polovina se salam presisani za sex i ne ocekuvaj pameten muabet od niv.

Автоматски споено мислење:

Znaci pola zhivot nekogo samo machish!!!
I posle majka, zhena pa i KRALICA.:facepalm:

Секоја врска си има своја динамика и свои правилно и погрешно.

Колега со жена му се запознале на пракса пред прво вработување и после си се земале. Едно 12 години се заедно, 4 во брак. Дечково вика, секое лето имаме 10 дена одмор еден без друг. Сами си планираме, кој со неговите, кој со колеги и тн. Викам, брат, бракот твој затворска казна ли е па да се пуштате 10 дена за семејно социјални причини. Ми вика, не, ама е работно место. Не за џабе се вика институција. И така си тераат.

За нив функционира. Ја не би.
Секој си има свои принципи за динамика во врска од кои не треба да прави компромис. Работата е да сте доволно компатибилни да нема баш потреба од нив.

Последно уредено:
Секоја врска си има своја динамика и свои правилно и погрешно.

Колега со жена му се запознале на пракса пред прво вработување и после си се земале. Едно 12 години се заедно, 4 во брак. Дечково вика, секое лето имаме 10 дена одмор еден без друг. Сами си планираме, кој со неговите, кој со колеги и тн. Викам, брат, бракот твој затворска казна ли е па да се пуштате 10 дена за семејно социјални причини. Ми вика, не, ама е работно место. Не за џабе се вика институција. И така си тераат.

За нив функционира. Ја не би.
Секој си има свои принципи за динамика во врска од кои не треба да прави компромис. Работата е да сте доволно компатибилни да нема баш потреба од нив.
Тоа му иде како компјутер кога ќе заглави па му треба ребут, или рестарт, во долгите бракови неминовно доаѓа до презаситување, и досада некоја.
Е сега дали ќе се преброди или продлабочи кризата е индивидуално за секој брак. Ама углавном кавги и конфликти настануваат поради таа презаситеност, еве зошто за короната имаше највеќе разводи...карантини нема кај да одиш и дома со маж ти се караш. И проблеми после Ахахахха

Тоа му иде како компјутер кога ќе заглави па му треба ребут, или рестарт, во долгите бракови неминовно доаѓа до презаситување, и досада некоја.
Е сега дали ќе се преброди или продлабочи кризата е индивидуално за секој брак. Ама углавном кавги и конфликти настануваат поради таа прKезаситеност, еве зошто за короната имаше највеќе разводи...карантини нема кај да одиш и дома со маж ти се караш. И проблеми после Ахахахха

А овде еден така не многу познат селебрити пар за време на карантин се смири. Отишле на скијање ли на што беше , на мајката ѝ е страв да го пушта детето само со татко му дека уште мало бе мајка да оди , так заглавија на принуден продужни. И после на враќање се регистрираа. :D Имале време младите да разговараат.

Јас имам 20 години, а таа 18. Заедно сме во врска 1 година. 5-6 пати до сега ја имам прашано да имаме секс, таа ме одбива. Ја прашувам зошто и не добивам никаков одговор. Или ќе ми каже па така. и толку. Од самиот почеток ми дава да ја задоволувам со допирање на нејзината вагина, и од тогаш се така си остана. Се чуствувам како само јас да ја задоволувам а таа не. Таа ме нема допремно, а и не само тоа барем секс да имаме.. незнам зошто така ве молам совет?

Се секса она со некој друг, а те користи тебе за внимание или за резерва ако не испадне ништо со тој другиот

Цела година во врска?

Дали вие во текот на таа година сте разговарале и разговарате за вашата интима? Разговарајте за тоа или навикнете се никогаш да немате секс. Сексуалнта компатибилност е битна за добра врска.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom