Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Читам, на темава разговарате за масажа,
па да ги прашам поискусните помеѓу вас,
што сака да каже една 45 годишна жена
ако ти предложи да се „масирате“ взаемно???
...
Прашувам за пријател
:facepalm:

+ За идејава. Биди ладен .... Ко да не си заинтересиран. Види реакција .
сум го правел тоа.. неможе да диши без мене али тоа што се чуствувам како само јас да ја задоволувам а таа не стварно е глупо. Али ајде ќе си дојде и тоа се надевам.. ме запозна со мајка и уште почеток и се тоа, и јас со татко ми ја запознав и такаќ
Автоматски споено мислење:

Врската ви е доволно долга за да можете да преминете на тој чекор.
Обично за сериозни врски викаат отприлика 5 недели да се чека, ова зборам за сериозна конекција.
Но, можеби таа сѐ уште не се чувствува подготвена за односи.
Тоа е прва варијанта.

Втора варијанта, те чува за резерва, односно не си ѝ приоритетната личност. Оти жена кога сака, угодува, не само да искористува.

Трета варијанта, асексуалност. Да, има толку подгрупи, од оние што ретко имаат односи и се задоволуваат, до оние што ни за рака не сакаат да се држат со партнерот. Не е крај на светот, ама такви меѓу себе треба да се ќаруваат инаку е себично и нефер.

Четврта, табиет. Можеби ја одбива тоа што настојуваш и ја прави сомничава. Биди кул, убаво изгледај, секогаш труди се да си ја истакнеш харизмата. Тука ни е важно твојата самодоверба да ја вратиме на место. Биди малку потешко достижен.
Никако да ја вараш, пази. Ама, биди искулиран, дај ѝ до знаење дека не си ѝ кученце што трча по неа, но на харизматичен начин, без кавги. „Срце, а да одложиме за наредната недела? Дојдоа другари со коишто се немам видено, ние секогаш ќе си се видиме секако. Ако ти требам нешто можеш да ми пишеш, ама ако не слушнам телефон, отсега извини.“

Малку по малку оддалечувај се. Ако она не реагира, не ти ја ни треба.
да во право си, но види јас имам чуство дека таа е имала порано односи, и ми имаше кажувано дека немала добро искуство но таака општо не дека немало добро исксутво на сексуално поле. Но, како и да е мене ќе ми биде многу криво ако таа имала односи претходно а сега со мене сеуште нејќе да има... зашто јас многу посветив за неа толку време никој нема посветено за неа и таа свесна за тоа има и плачено за мене али ако пример ми рече невина сум вака така и че ја разберам за тоа, али ако не е невина и ако нејке тоа ме повредува.. и брцам рака у пичка 5 месеци, и правам задоволство и се а таа ме нема допрено.. фер е ? и ако е невина ја до сеа со брцање у нејзини полов орган че потечеше крв малце, али не само тоа едноставно не е фер

Последно уредено:
Најдобра опција е девојката што е во врска 3 години со својот дечко намќор од кој се жалеше пред некој ден да си го запознае дечково што се жали од неговата девојка која не му дава цела година па можеби од две неуспешни врски ќе има трета успешна;)

сум го правел тоа.. неможе да диши без мене али тоа што се чуствувам како само јас да ја задоволувам а таа не стварно е глупо. Али ајде ќе си дојде и тоа се надевам.. ме запозна со мајка и уште почеток и се тоа, и јас со татко ми ја запознав и такаќ
Автоматски споено мислење:

да во право си, но види јас имам чуство дека таа е имала порано односи, и ми имаше кажувано дека немала добро искуство но таака општо не дека немало добро исксутво на сексуално поле. Но, како и да е мене ќе ми биде многу криво ако таа имала односи претходно а сега со мене сеуште нејќе да има... зашто јас многу посветив за неа толку време никој нема посветено за неа и таа свесна за тоа има и плачено за мене али ако пример ми рече невина сум вака така и че ја разберам за тоа, али ако не е невина и ако нејке тоа ме повредува.. и брцам рака у пичка 5 месеци, и правам задоволство и се а таа ме нема допрено.. фер е ? и ако е невина ја до сеа со брцање у нејзини полов орган че потечеше крв малце, али не само тоа едноставно не е фер
Цела рака и ја пикна? Аман како ти дозволила, јадна девојка ја жалам, раката не е полов орган па да е удобно кога влегува, раката не е створена за тоа, а ако бараш невина ќе ја најдеш сигурно.
Како беше она: ебел не ебел, ебана ќе земеш.
ПС: Ја изми ли бар раката пред да и ја натрпаш или од гроздобер така дојден си беше
:icon_lol:

Последно уредено:
Ме напалува, но не ми дава да ја ебам. Тоа задоволство што и го правам јас, не и го правам туку така. Посветен сум на неа многу и се трудам мн околу неа, ја прашав првиот пат ми рече дека нејке и не ми рече зошто.. ја прашав зошто ми рече па така. и од тогаш стално така ми одговара на тие прашања и некако мн се возбудува некако го повишува тонот кога прави муабет на таа тема.Ја избегнува темата.но некој ќе рече може невина е може се срамува.. но нејзните другарки не се невини ги знам добро и не ми се верува таа да е невина.. ми го фајќа курот, ме напалува се лапаме се праиме и несака да се ебеме.. легнува на гаќи на креветот со мене, значи буквално ме напалува а потоа како намерно да прави.. се чуствувам како идиот да ви кажам.. неможе ние 1 година да сме јас да ја задоволувам а таа да не ме задоволува.. а и згора на тоа кога ќе ја прашам да избегнува од темата.. многу ја сакам, сакам да и докажам дека уште повеке ја сакам со тоа што ќе имам секс со неа.. но незнам што понатаму.. вотие години сум што секс ми е и тоа како неопходен но несакам да ја варам ,,..

Ама зошто 2 дел побогу? Неможеше ли во темана шо ја почна да пишеш.
Или шпанска серија снимаш во наставци....абе деца децаааа, не знаете шо се проблеми, не му давала бе, вау, кој Свецки проблем.

Ме напалува, но не ми дава да ја ебам. Тоа задоволство што и го правам јас, не и го правам туку така. Посветен сум на неа многу и се трудам мн околу неа, ја прашав првиот пат ми рече дека нејке и не ми рече зошто.. ја прашав зошто ми рече па така. и од тогаш стално така ми одговара на тие прашања и некако мн се возбудува некако го повишува тонот кога прави муабет на таа тема.Ја избегнува темата.но некој ќе рече може невина е може се срамува.. но нејзните другарки не се невини ги знам добро и не ми се верува таа да е невина.. ми го фајќа курот, ме напалува се лапаме се праиме и несака да се ебеме.. легнува на гаќи на креветот со мене, значи буквално ме напалува а потоа како намерно да прави.. се чуствувам како идиот да ви кажам.. неможе ние 1 година да сме јас да ја задоволувам а таа да не ме задоволува.. а и згора на тоа кога ќе ја прашам да избегнува од темата.. многу ја сакам, сакам да и докажам дека уште повеке ја сакам со тоа што ќе имам секс со неа.. но незнам што понатаму.. вотие години сум што секс ми е и тоа како неопходен но несакам да ја варам ,,..
koe crno zadovolstvo nesrekjo, zemi skrij se :tapp:

Јави се кај Др. @Kadaif, тој лечи такви проблеми како твојов.
Само од „иронија“ не знае да лечи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom