Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Патем, дознав дека паралелно и со мене и со друга се гледал, и?
Дилемата е дали ти сакаш тројка, он веќе избрал таква опција, ако не ти одговара барај си друг ебач, со можност за нешто повеќе ко за старт.

Може, ако дојде и s e s t r a t i
Мислев со таа другата што ја спомна, како и да е. Се гледа дека тролаш у најмала рака, и кој знае каква креатура си штом глумиш лудило тука со години. Барај помош ова е веќе патолошка работа.

Мислев со таа другата што ја спомна, како и да е. Се гледа дека тролаш у најмала рака, и кој знае каква креатура си штом глумиш лудило тука со години. Барај помош ова е веќе патолошка работа.

По што виде дека е тролање?
Оти и претходно пишував за пожарот
Ако си прочитал/а ќе знаеш.
Не се вреѓај, и така пола ме извреѓаа ваму.
Не може да зборувате така на моја сметка а доколку ви вратам сум била трол, или дај совет или не одмагај.

Дилемата е дали ти сакаш тројка, он веќе избрал таква опција, ако не ти одговара барај си друг ебач, со можност за нешто повеќе ко за старт.

боди, може ти да им се придружиш па да бидат четворка, свингнерај да направите.

По што виде дека е тролање?
Оти и претходно пишував за пожарот
Ако си прочитал/а ќе знаеш.
Не се вреѓај, и така пола ме извреѓаа ваму.
Не може да зборувате така на моја сметка а доколку ви вратам сум била трол, или дај совет или не одмагај.
Не се вреѓам срце, најди си некој саглам дечко. Верувам дека овој сега ти е џек пот у смисла на изглед, ама повеќе од очигледно е дека не те сака, освен за секс нормално. Ете ти совет, светов е голем и се наоѓа по некое саглам дете, тури му qr на тој.
Автоматски споено мислење:

боди, може ти да им се придружиш па да бидат четворка, свингнерај да направите.
Да направиме една собиранка у маски, како у Eyes wide shut, ова ќе биде други део, Стенли Кјубрик би бил среќен :D

Девојчето си е супер и не трола. :)
Не ја брани. И сам знаеш колку лошо изгледа ова.

На девојчето во моментов му треба hard reality check и остар речник за да се соочи со сопствените грешки, а не рамо за плачење и празно тешење. Нека си ја понесе одговорноста на сопствените избори, и нека престане да се зацопува во подвижни вреќи со гомна.

Девојко, тебе ти треба да се тргнеш од дејтинг сцената и да поработиш на својата самопочит и достоинство. Постови од типот Breskvica - Losa ака "немој да ме сакаш гадна сум ќе плачеш на крај" не те прават силна и опасна, и таква лажна самодоверба во животот не ти треба, зашто ќе те донесе до овде каде што си сега.

Тргни се комплетно од мажи, и работи на себе.

@Corvus си ја признав грешката за лагата и не се правам светица или не знам што.
Затоа што не го измислувам ова со другата туку ги чувам разговорите, само што преферирам да не ги поставам јавно.
Не може да се лути за одмор и за лага кога тој цело време мене ме има лажено.
Ме форсираше да ги запознае моите родители уште од старт у целата фрка, сексот без кондом, и други работи кои не сакам да ги кажам овде зошто повторно ќе ме направат трол.

Мислев дека се променил кога му раскинав првиот пат и дека секој заслужува втора шанса, испадна дека грешев.
Не сакам тапшање по рамо ама не сакам и навреди и хехенца.

Тешки пациенти врие форумот, чупето си ја кажа маката и побара совети, вие ко хиени чекате да истролате само и паметни да се напрајте, мизерино ептен.

Ете, ми се закани.
Ни тебе те познаваме ни него ама да ти веруваме во напишаното.
МаФниго,тој е манипулатор,лажго,не и чудо и митоман....Ни една шанса повеќе....
Надежта само ти ги продолжвит страдањата.

Не ја брани. И сам знаеш колку лошо изгледа ова.

На девојчето во моментов му треба hard reality check и остар речник за да се соочи со сопствените грешки, а не рамо за плачење и празно тешење. Нека си ја понесе одговорноста на сопствените избори, и нека престане да се зацопува во подвижни вреќи со гомна.

Девојко, тебе ти треба да се тргнеш од дејтинг сцената и да поработиш на својата самопочит и достоинство. Постови од типот Breskvica - Losa ака "немој да ме сакаш гадна сум ќе плачеш на крај" не те прават силна и опасна, и таква лажна самодоверба во животот не ти треба, зашто ќе те донесе до овде каде што си сега.

Тргни се комплетно од мажи, и работи на себе.
@Guns N' Roses
Подобар совет од ова мајка ти нема да ти даде. Опрај се со време.

Јас мислам да си ја слуша Бог и Батина од Маус Маки, тек тогаш ќе си најде убав, и најбитно богат.

On a long enough timeline, karmata postoi bidejki porano ili podocna svetot ke bide los za sekogo, samo sto sega bilo po brza postapka zaradi muabetot: “zaglaviv so eden, ne e ni ubav ne e ni bogat”. Kako vo bajka slatko vaka da se gleda destruktivnosta na dva shitty likovi koi se spojuvaat na kratko.

Ta, totko.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom