PowerBoY14
Јас Сум Тој и Тој Роден Тогаш и Тогаш
Можи ќе се качам на Месечина дотогаш...
За Сега е проблемот...
Ве Молам...
За Сега е проблемот...
Ве Молам...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
epa ednas na metal zurce ednas u kafule...Хмз...
Таа е тешка Металка, а ја сум си нормално типче...
Таа на Метал Журки, јас во обични Кафичи.
Чаре?
Плс...
Контактираме, енаш се имаме смувано и мн. сме блиску за да тргниме..
Ама ова ме нервира со различниве стилови...
Сега ќе пробам како што викате вие. Да стојам на моето ЈАС и Мислам дека ќе упали..
Само се бодрам со фактот што ТАА мене ми предложи
И едно многу важно нешто. Можеби полу ОФТопик ама то е..
Не ме терајте да бидам Металец
На онаа музика без постојан ритам неможеш никако да се кланташ а не па да играш. Кај нив играњето се состои од лудачко туркање и сл.
Ужас...![]()
iskreno od licno iskustvo so razlicni stilovi tesko.... posebno ako edniot epten e vlezen vo toj film... pa se treska deka taa muzika mu e zivotot
i kako rece: kaj niv muzikata ko metalcite da se nekoja posebna rasa...
inaku u metalot ne e tolku los kolku sto mislis.. koa ke navlezes u muziakta ke sfatis deka e extra
Епа не го гледај тоа само од твој аспект.Држи до твоето мислење нормално,ама биди и отворен да го сватиш и нејзиниот стил.Неможеш да кажеш со апсолутна точност дека металот е срање,кога воопшто не знаеш ништо за него,освен дека музиката немала постојан ритам и неможело да се игра на неа.Не е секоја музика за играње.Некоја сака да искаже некои други работи,како на пример емоции,тага,болка...си слушнал за тоа?
Со срека инаку...:smir:
Различните вкусови за МУЗИКА воопшто не се пречка за врската...
Дечко ми слуша рап,јас не можам...ми нема смисла рапот,ама не сме дошле до конфликт поради тоа...банално и глупаво е.
Се додека едниот не го форсира другиот да ја слуша музиката која што не ја сака се` е ок,не гледам никаков проблем.
Направете компромис...сепак,љубовта носи со себе и ризици-прифати ги!