Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Тоа ми беше етичкиот проблем и мене,ама премногу совети се на другата страна,така да војпат изгледа ке морам да и се усерам на етиката и моралот...А дали е коректно да ја користи само за да ја преболи поранешната?
А дали е коректно да ја користи само за да ја преболи поранешната?
Па и сам си кажа бе човек.Премногу си либерален.Застани еднаш цврсто на земја,и кажи им дека не сакаш да ги слушаш тие муабети од нив., Помооооооош,
Не ми се верува, ова изгледа е некоја клетва,
Ама скоро секоја девојка што сум ја имал во минатото, МОРА да има некој "непосредно блиску, тазе раскинати" т.е бивш дечко, Кој МНОГУ МНОГУ го сакала , и тој и раскинал ....незнам , како да сум магнет за таквите ожалостени девојки.А јас пак пошто сакам да се поставам така либерално , им допуштам релативно многу на девојките ама на крај на глава ми се качуваат и уште малку да почнат да ми плачат зошто им раскинал бившиот ебач, се осеќам многу бедно коа ми се случуваат такви работи, се осеќам како да сум им некоја преодна фаза во која се обидуваат да го заборават ГОСПОДИНОТ,
Аман , учи ме мајко карај ме, како да се справам со ваквиот синдром кај девојките.(иако е проблем од минатото, сепак , бидејќи многу често ми се има случувано , прогнозата е дека сигурно пак ќе ми се случи, и што тогаш јас да правам)
Па добро де,ја имав првпат после 4 месеца,па не плачам.jas imam problem imam seks 1-nas u 2 meseci vo poslednive 7-8 meseci. sto da pravam ne me lici na godinite?
Раскини со девојката и пробај пак со неа кога ќе се откачиш од оваа другава. Не би сакал некоја преку тебе да преболува некој друг, нали? Ако не, немој и тоа да го правиш на другите. Неможеш да знаеш со сигурност дека нема да дознае никогаш ... можеш само полошо да завршиш, просто речено "со ку*от во рака".Сакам една девојка,а одам со друга.
Со таа што ја сакам завршивме,пошто емоциите не се обострани.Затоа и пишувам ваму,пошто не ми е гајле,нема шо да изгубам.
Битно,девојката со која што сум е многу фина,знае прилично се за мене,ама мислам дека е премногу рано да и кажам за тоа што ми се случува.Тоа и не би било некој проблем ако јас не се губев на моменти.Во смисол,овие два дена ми требаше да бидам сам,едноставно морав да бидам и да размислувам.Не и кажав зошто,измислив некаква си причина на која ни најглупиот морон нема да поверува.Проблемот е во тоа што она е некако посесивна,и сака да знае се за мене.Откако не сме се виделе,примив 6 пораки од неа,во кои ме прашува што ми е,и покрај моето инсистирање дека се е ОК.
Прашањето е:Дали би требало да и ја кажам вистината,дека јас сакам друга девојка,дека срцето сеуште не ми е слободно комплетно,и со тоа да ризикувам да ја изгубам,или да си премолчам за се,и да бидам со неа надевајки се дека со времето ке ја засакам нејзе,и ке заборавам на другата.:smir:
П.С девојката ми се свига и убаво ми е со неа,така да,би ми било многу глупаво да ја испуштам.
Бај д веј,пушевме џоинт заедно...и генерација ми е.:pos2:...тоа не е некоја корисна информација,ама ја да си кажам.:pos2:
Со овој пост, сам испаѓаш усерен ... твој збор, нема вреѓање. Не за друго, ама делува како да си играш ку*ташак ... ама во ред, и тоа е твое право.Тоа ми беше етичкиот проблем и мене,ама премногу совети се на другата страна,така да војпат изгледа ке морам да и се усерам на етиката и моралот...
Жалам Маwecko:pos2::pos2:
Да престанеш да се зае*аваш на пример?jas imam problem imam seks 1-nas u 2 meseci vo poslednive 7-8 meseci. sto da pravam ne me lici na godinite?