Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
kazi mi zasho ako moze da znamgerard напиша:dajdo друже... грешка во чекори си направил![]()
da da virtuelna vrska be bibe mislam deka moze virtuelna da se vika a ????ThA-BiTcH напиша:vrska preku net...
gluposti ejj
Zarem toa moze da se narece "vrska"?:icon_roll
јас не мислам ништо лошо за таа во која ти викаш дека си заљубенdajdo напиша:kazi mi zasho ako moze da znam
a od kaj znaesh moze stvarno sum zaljuben :wink: nikogash ne se znaegerard напиша:јас не мислам ништо лошо за таа во која ти викаш дека си заљубен
да не ме разбереш погрешно само :wink:
друго ми беше муабетот..
не се кажува на секому дека го сакаш, особено не на женска особа
da ama ja sum 7000 milji znaesh :wink:ThA-BiTcH напиша:i koe zadovolstvo od taa virtuelna vrska?
od kaj da znam kakov e on vo zivo?
najcesto ovie "vrski" zavrsuvaat so razocaruvanje.
ne e toa toa, ne zezaj sea ke sedam 10 saati pred pc i kje se lizam so nekoj.
ne go sfakam toa...
ako sakam decko, kje si fatam i gotovo. Vrska e koga ste zaedno, koga se gledate, razgovarate, izleguvate, se baknuvate, i dr... a ne sedenje pred pc.....:icon_roll
dajdo напиша:a od kaj znaesh moze stvarno sum zaljuben :wink: nikogash ne se znae
bibe nikogash ne se znae be ako ti se desi ke viish mnogu sum ozbilne:wink:ThA-BiTcH напиша:ako vaka se zaljubuvalo preku pc....togas ne znam![]()
epa neznam sho da ti kazam ozbilno mislam na nea mislam na nea ozbilno ne se zezam neznam sho e ozbilno ama ne e nekoja zaebancija toa znam :icon_rollThA-BiTcH напиша:Abe ne zbori gluposti...
kolku vreme ja znaeS?
i koga pocnavte da praite asalno muabet?
vcera,zavcera pred 3-4 dena?
i gotovo zaljuben si...
super sto si se najdovte, ali jas ne sum za takva vrska :icon_roll
pa da probuam da razmislam ali pametot ne mi e na nisho osven na nea zimi se ... neznam sho se desi so mene ne sum ja vakov ali ipak ubavo mi e !!!!!!!!ThA-BiTcH напиша:okeeej
ti si znaes:wink:
Го прочита првиот пост на темава?ThA-BiTcH напиша:i koe zadovolstvo od taa virtuelna vrska?
od kaj da znam kakov e on vo zivo?
najcesto ovie "vrski" zavrsuvaat so razocaruvanje.
ne e toa toa, ne zezaj sea ke sedam 10 saati pred pc i kje se lizam so nekoj.
ne go sfakam toa...
ako sakam decko, kje si fatam i gotovo. Vrska e koga ste zaedno, koga se gledate, razgovarate, izleguvate, se baknuvate, i dr... a ne sedenje pred pc.....
А ти како мислиш дека се заљубуваат луѓето преку нет?ThA-BiTcH напиша:ako vaka se zaljubuvalo preku pc....togas ne znam
Можеш со некој да правиш асално муабет неколку недели и да си во ситуација во која е сега дајдо. Можеш и со месеци да правиш муабет и пак ништо. Заљубен е... значи тоа е минливо. Ако го одржува ова ( морам да го наречам ) дудлање во живот и ако тоа ја одржува неговата заљубеност, гарант тоа ќе прерасне во љубов.:wink:ThA-BiTcH напиша:Abe ne zbori gluposti...
kolku vreme ja znaeS?
i koga pocnavte da praite asalno muabet?
vcera,zavcera pred 3-4 dena?
i gotovo zaljuben si...
super sto si se najdovte, ali jas ne sum za takva vrska :icon_roll
Заљубен си бе. Како сакаш да ти е?dajdo напиша:pa da probuam da razmislam ali pametot ne mi e na nisho osven na nea zimi se ... neznam sho se desi so mene ne sum ja vakov ali ipak ubavo mi e !!!!!!!!