Љубов/врска меѓу двајца виртуелни познаници

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Ах, бе Маринче. Ако ти се свиѓа и се осеќаш заљубена ќе молиш за поправен!!
Во моментов поминувам низ таков заебан период ( извинете на израз ), што се би направила за да си ја поправам глупата неискористена шанса тако звана грешка!:zid::zid::zid:
Нема да молам за ништо, зошто знам дека ќе ми се пружа уште најмалку една шанса!.:icon_redf:wink:

Абе лудница е темава замисли сега си пишуам со некој на чат и се запознаваме вамте-тамте се погодуваме се како шо треба
имаш прва средба и има шо да видес хомо.
шо ке направеш.

dajdo напиша:
goootooo be samo maj da dojde lele neznam sho mi se deshava ozbilno dali e stvarno chustvovo luge
Za ova iskrenost imas zeleno kvadratche i od mene .Vi posakuvam uspeh vo vrskata i da dojdi maj sto po brgu , so ovaja hrabrost nema da imate nikakvi precki kon sreka , slatki vie :)

CopyOfDeath напиша:
Абе лудница е темава замисли сега си пишуам со некој на чат и се запознаваме вамте-тамте се погодуваме се како шо треба
имаш прва средба и има шо да видес хомо.
шо ке направеш.
Само да знајш колку сакам да се заљубиш ти во некоја тетка ( по претпоставка дека си машко ) од џенем негде и вака ко дајдо да чекаш да дојди Мај!:icon_mad:
Што филм си направи.. хомо.:lud:
Па зошто постојат апарати, камери ово оно.. м?:icon_lol::wink:
Што мислиш ти дека само дајдо и шмизличка се во таква фаза на форумов?
Дека само тие сакаат да се заедно?
Дека никој друг немал нешто со некој на форумов? Дека некој/а не посакува да е наместото на некој друг/а во моментов.. дека никој не е разочаран од некој виртуелец, дека никој не е заљубен, дека на никој не му е криво за некои работи?:(
Колку само копнеат да се заедно луѓе од форумов со личности што ги запознале баш тука, си немаш појма.:(
Ќе се најдеш и ти еден ден во иста ситуација, како дајдо и шмизличка сега.. и нема да си свесен/а што се случува со тебе.. и ќе викаш: „ова не е нормално, ова мене не ми се случува”.
Секако ќе го доживееш тоа ако немаш жена/маж и деца.:wink:

lele neznaete kolku mi napraivte da mi bide ubavo fala epten ja sum si iskraen devojcheto e zlato i pred site ke kazamIMAM PEPERUTKI VO STOMAKOT RADI NEJZE :) :D:D

smizlicka напиша:
me too baby fala i od mene :icon_lol:
lege mozam slobodno da kazam kajgana go ima prviot VIRUELEN par (virtuelen do maj) valjda sme prviot a ej malechka te mislam samo radi tebe stanav u 8 sabajle da te najdam na net cmoooooooooook
:party3: :cheeky1: :party3: :cheeky1: :party3: mi ide da bidam vakaov u isto vreme oou jeah

Ви завидувам бе. Колку сте слободни.:music3:
Не се каам што ја отворив темава!:baeh:

The`bItCh напиша:
Ви завидувам бе. Колку сте слободни.:music3:
Не се каам што ја отворив темава!:baeh:
blagodaram mnogu ama sho od koga da se sramam site ste mi moi me sfakash i da temava pun pogodok:wink:

dajdo напиша:
blagodaram mnogu ama sho od koga da se sramam site ste mi moi me sfakash i da temava pun pogodok:wink:
i posle nekoj da vidam neka rece deka ne posti ljubov preku net?
da,ne posti ama za:pop: !!!!:pos: :pos: :pos:
jas si bebusvceto sme ziv dokaz :icon_lol: :baeh:

smizlicka напиша:
i posle nekoj da vidam neka rece deka ne posti ljubov preku net?
da,ne posti ama za:pop: !!!!:pos: :pos: :pos:
jas si bebusvceto sme ziv dokaz :icon_lol: :baeh:
u pm malechka pa te sakam be :)))))))))) ljubov nemalo na net

Немој само да продолжите со ова темпо на темава.
Јес да сакам да ве гледам вака, ама ќе се грабните на форумов аман љубов е ова не е играчка!:icon_lol::wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom