Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
dajdo напиша:epa sea vidi mene prv pat mi se deshava vakvo nesho ja nekrijam mnogu mi e interesno neznam do koa ke gurame ozbilno ali ako nesho bidne koa ke se vratam ke vi kazam sea sme na doooolgi chatovi i interesni moabetchinja valjda znaehs za sho zboram divine![]()
epa mislev dali gi chitashe postoite pred toa sho kako e celata rabota a na tebe vakvo nesho ti se nema deseno nikad :icon_rolldivine напиша:Од кај знам јас ам?![]()
da bachko fala mnogu mi e interesno i ubavo samo sea nevestata e luta neshoTrTe-MrTe напиша:Dajdo bachko.. ne mu ja misli ich.. teraj dodeka mislish deka vredi da se tera.Jas sum svedok na takvi sluchuvanja.. pa duri i brakovi,taka da se dodeka ti e ubavo i mislish deka mozhe da uspee.. ne razmisluvaj.. i ne baraj sovet od nikoj.Teraj onaka kao shto mislish deka treba.U sekoj sluchaj... nemozhe da ti se sluchi nishto losho.. osven..novo iskustvo u zivotot![]()
The`bItCh напиша:Ќе му пише де.
Не е темата за нив, зборуваме општо врска меѓу двајца виртуелни познаници да/не и зошто?
Pa ja toa sakam celo vreme da kazam pa ako ne drugari ke si ostanete.dajdo напиша:ja da ti kazam mislam da ostanam u kontakt do maj se si iznakazavme sho ni e na dushichka na mnogu dobri drugari neam kazano se i ona isto super mi e u maj ke se vidime sigurno taka da ke pobam da odrzam kontakt i da viidam sho ke se desi u sk
TrTe-MrTe напиша:Kao shto veke pishav preeska.. ja opravduvam vrskata megju virtuelni poznanici.Nemam zoshto da ne... kako i site drugi.. i lugeto shto go koristat ova se luge.Znaci.. chatot.. forumot i slicno.. se samo pochetokot na neshtata.Ako tuka se ispostavi deka bi mozhelo da bide ubavo.. zoshto istoto ne bi mozhelo da e i vo zivo? Se razbira ako tuka lugeto ja zboruvaat vistinata. (shto i ne e sekoash taka).
moze da ima smisla ova kojznae neli .. ps ipak si ja sakam ja mojata malechkaThe`bItCh напиша:Да, секако. Ама кога некои ќе „паднат“ во животот на некој друг како од небо што тогаш? Кажуваш работи кои ги мислиш.. ваљда се додека не сфатиш дека всушност тоа не е тоа..:icon_roll