Љубов супер, секс - за никаде ?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Vrska bez dobar sex tesko deka ke opstane osven ako ne si sars naokolu i si gi zadovoluvas seksualnite potrebi , togas se ideka kako podmackano. Ali kolku saka neka e jaka ljubovta ako ne te zadovoluva vo krevet togas ete ti nervozi i karanici i vrskata avtomacki propaga.

Еден голем дел во доживувањето на сексот се базира на психолошкиот момент. Значи ако постои навистина голема љубов, личноста ве пали итн објективноста во оценувањето на техничкиот дел е значително намалена. Реткост е да се класифицира како “за никаде“. Ако веќе е така поголеми се шансите врската да не успее.. :jaj:

Обратно случајот е почест, постои повеќе објективност и точно знаеш кој/а ги задоволува најдобро твоите апетити. Ова не е љубовна врска, ама како чисто сексуална може да функционира под одредени услови додека не се појават пречки.. :)

Mногу мераклики на форумов бе....Значи ако сексот и љубовта се 2 различни работи, вие го бирате сексот.Според вас боље е да имате некој шо ќе ве работи по ваш мерак отколку да имате некој кој би направил се за вас.Ондак еете се.Ја ќе:drk:

Mногу мераклики на форумов бе....Значи ако сексот и љубовта се 2 различни работи, вие го бирате сексот.Според вас боље е да имате некој шо ќе ве работи по ваш мерак отколку да имате некој кој би направил се за вас.Ондак еете се.Ја ќе:drk:

Слободно:smir:
Зарем во тоа се за вас,не влегува сексуалното задоволување?
Ако е така има пропуст во дефиницијата:)

Не влегува.Нема пропуст.
Душо,супер ми е со тебе,многу те сакам али не ми се свиѓа као се ееш.Неможеме да бидеме веќе заедно.:pos2::pos2:Така.....

Цело е кога има се,или јас халуцинирам:)

Цело е кога има се,или јас халуцинирам:)

Не бе халуцинираш па и ти ...
Кај се учени они на цело, они се дај што даш.. неможе секад и двете да ги имаш нели?

Има стадиуми водењето љубов?
Преполно било овде со секс експерти,ајде образложи,можеш и фазите на халуцинации да ги разграничиш:smir:

А кој има се? Поверојатно е да се халуцинира одколку да е цело.

Па според оваа логика,можете и на целибат да се заколнете,што ќе ви е секс.Поверојатни ми се халуцинациите,дефинитивно:)

Не баш така, бирам зборови..
Е не баш така ама тоа е муабетот уствари. Причината е таа а дали ќе му кажеш на убав или лош начин на крај краева не мења ништо.

@Leandraта:) Според спротиваната логика можете дилдо од 25цм со јаки вибрации да земете.Шо ќе ви е дечко.:)

Доколку љубовта е доволно силна, сексот не би имал никакво влијание на неа.

абе факт е дека духовното, одсекогаш било недостижно за некого, не за џабе викале, овој бе каква душа има....еееееееее...

иначе викаат исто така дека, не се живее ни со слика ни со лепота, туку со особа на место...али зависи сеа како што и на кој што му фали.

ПС.пак глупости тресам :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom