Братучед Љубе ако сака да и помогне на Македонија, не треба да влегува повторно во политика.
А посебно е занимливо што истакнати србомани му даваат поддршка на еден усташ и ванчомихајловист како Братучед Љубе... :smir:
Доообро... идеме. :pos2:
Гебелс (замаскиран ко персиец) се јави.
О.К.
За членовите на ДПБНЕ:
јас сум србоман
Брат Љубе кого што го стрпавте у Хаг е усташ и ванчомихајловист (рече најактивниот подржувач на Тодор Александров на форумот,Трн у око)
Како така,секој кој што сфатил што смерате и кого претставуете,одеднашка стануе предавник,симбол за зло,усташ,четник,дрн-дрн ...
у услови кога вие членовите на ДПБНЕ сте бугари бе бате.
Сакаш факти?
Еве факти.
Бујрум.
-Министер за Надворешни работи ви е Антонио Молошоски.
Истовремено и издавач на збирката Аз-Буки во која што негира постоење на Македонија и македонски јазик.
-одговорен кадровик ви е Протугер.Внук на Ген.Протогеров,царски регент и истакнат бугарски генерал.
-Потпарол ви е Бициклистички.Внук на истакнат бугарски контра-четник од редовите на Тодор Александров.
-директор на архив на Р.Македонија е лоле кое што побива постоење на македонци и од позиција на владин чиновник у Македонија истакнува дека сите истакнати македонски револуционери се осеќале како бугари.
-директор на македонскиот културен центар у Софија ви е Доста Димовска.
итн...итн.
Примери безброј.
И ти...смогна сили да го обвинуваш Брат Љубе,човекот кој што лежеше за Македонија во Хаг за бугарофилство? :pos2::kesa:
Не ми се верува...
добро е `Гебелс`...продолжи.
Ти веруеме.