Љубе Бошкоски ќе се кандидира за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
осевн ако не го гаѓаат со чевли...:pos2:
SHOW си е братот ај ти.
па тоа ко ќе почне да држи говори за празници,па поезии,па рецитали,па умни мисли................
абе милина ке биде со него гарант никад нема да е досадно.
ја бре има да го гласам!

Бошковски може да победи само ако зад него застани некоја политичка партија, СДСМ или ДПМНЕ...

Последно се збрува за враќање на Љубчо Георгиевски на политичката сцена, и ако тој застани позади брат Љубе само ќе му одмогни, тоа е сигурно.

Абе шо се секираш па ти за капацитет.

Ако го подржи ДПМНЕ, ќе има капацитет, а ако не го подржи, онда највероватно не ќе да има.
А најверојатно во втората ситуација и ќе биде предавник......а и бугарофил :toe:

Така некако стојат работите.
ako go podrzji -VMRO-DPMNE-brat ljube sigurno ce gi dobije izborite.
ja se somnevam kolku ima kapacitet da bide pretsednik i diplomat.
so eden zbor na makedonija i e potrebna licnost shto ce go obedini makedonskiot narod.

KRAJNO E VREME DA PRESTANEME DA SE DELIME NA BUGAROFILI I SRBOMANI.
:oeoeoe: ostvaruvame>>>>>>>:oeoeoe:

Со среќа да му е. И да, после тоа што го направи во 2001 ( СЕКОЈА ЧЕСТ ), нема сомневање дека секој Македонец би гласал за него.

Грешка му е ова ,погрешен потез место да се повлече еднаш засекогаш од политика тој се кандидира...:icon_neut

А зошто да се повлече ако сака човекот да прави добри работи за својата држава. Јас мислам дека тој би бил за секогаш најдобриот министер во МВР.

А зошто да се повлече ако сака човекот да прави добри работи за својата држава. Јас мислам дека тој би бил за секогаш најдобриот министер во МВР.

Добро бе бато која е неговата држава колку што знам има 2 државјанства Македонско и Хрватско,А дека е најдобар министер да,и можи затоа ќе гласам за него.

И јас мислев дека нема да се кандидира за претседател, МВР му беше перфектна позиција. Имаше афери за неговото хрватско државјанство ама гледаш на терен друго покажа човекот. Едно размислувам...за Борис Трајковски сите лошо зборуваа кога дојде, кој бил, од каде бил, што бил итн... на крај сите погрешија.
Нека му е лесна земјата, ама човекот ни ја претставуваше државата достојно и беше секогаш тргнат...не како сегашниот во пет години мандат има излезено 5 пати од канцеларија и два пати има одржано говор во Македонија.

љубе по професија е дипл. правник.
откај слаткар, па и со слаткарство да се бавел, љубчо од поет стана премиер, бранко од електроинженер премиер па претседател, ќедев лекар па се кандидираше за претседател,
па и еден слаткар нека се кандидира за претседател, барем слатко ќе ни биде

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom