Љубе Бошкоски ќе се кандидира за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
Само Зоран Ставревски од други аир тешко дека ќе видиме и со Љубе 'Патриотот' кој во Хрватска што уште нема а за Македонија к** го боли.

Тоа што го има во Хрватска не е проблем и негово си е , но едноставно не му лежи функцијата претседател.

Братучед Љубе ако сака да и помогне на Македонија, не треба да влегува повторно во политика.

А посебно е занимливо што истакнати србомани му даваат поддршка на еден усташ и ванчомихајловист како Братучед Љубе... :smir:

Aman be Trnu od kade sega Brat Ljube Ustas i vancomihajlovist???
SO taka sega pa ete go precekavte vo Skopje ko osloboditel ko si dojde od HAG a sega on bil vakov onakov.
So lugje ke bevte bre covekov lezese zatvor za dzabe vo Hag i odgovarase za mnogu drugi koi pari napravija za vreme na krizata vo Makedonija 2001 godina.
I brat Ljube ne cist da bideme iskreni i ima mnogu afericki koi ne moze da gi objasni i mnogu privatizacii i somnitelni prodazbi na zemjista niz cela Makedonija no da se kaze deka e Ustas e premnogu od VMRO kadar kako sto si ti Trnu.
:salut: :salut: :salut:

boskovski ce izigra sam.... mislam deka sam ima najvise sansi

Само сам ќе види дека овој пат можеби згрешил и си го прокоцкал рејтингот и епитетот Брат. Причините се следните. На кампања ќе мора да плука, а сигурно многу граѓани бранејќи ги ставовите на некои партии ќе се најдат навредени, а самите тие во минатото го подржувале на овој или на оној начин.

Мој глас не добиват,no Sir.Не после она интервју за Алсат-М.Си го кажа правото лице таму.:tapp:
Не сум во тек многу ќе се најде ли некој да каже што кажал на интервјуто на АлСат?
Благодарам

Не му лежи поради......?

Па претходно реков дека, мислам дека и тој се води од лични убедувања да не речам фрустрации некому нешто да докаже или покаже но не и да биде претседател затоа што искрено посакува со таа функција да ја покаже својата родољубивост.

boskovski ce izigra sam.... mislam deka sam ima najvise sansi
jas mislam deka nema potreba brat lube povtornop da vleguva vo avantura.
na makedonskata scena nema poveke mesto, za avanturisti od tipot na brat lube. napravi sto napravi fala mu ne mu je mestoto za predsednik.za dolznost predsedatel treba iskusen politicar a ne avanturista dali ste svesni za sto voopsto diskutirate aloooo!:tapp:

Братучед Љубе ако сака да и помогне на Македонија, не треба да влегува повторно во политика.

А посебно е занимливо што истакнати србомани му даваат поддршка на еден усташ и ванчомихајловист како Братучед Љубе... :smir:
Доообро... идеме. :pos2:
Гебелс (замаскиран ко персиец) се јави.
О.К.
За членовите на ДПБНЕ:
јас сум србоман
Брат Љубе кого што го стрпавте у Хаг е усташ и ванчомихајловист (рече најактивниот подржувач на Тодор Александров на форумот,Трн у око)
Како така,секој кој што сфатил што смерате и кого претставуете,одеднашка стануе предавник,симбол за зло,усташ,четник,дрн-дрн ...
у услови кога вие членовите на ДПБНЕ сте бугари бе бате.
Сакаш факти?
Еве факти.
Бујрум.
-Министер за Надворешни работи ви е Антонио Молошоски.
Истовремено и издавач на збирката Аз-Буки во која што негира постоење на Македонија и македонски јазик.
-одговорен кадровик ви е Протугер.Внук на Ген.Протогеров,царски регент и истакнат бугарски генерал.
-Потпарол ви е Бициклистички.Внук на истакнат бугарски контра-четник од редовите на Тодор Александров.
-директор на архив на Р.Македонија е лоле кое што побива постоење на македонци и од позиција на владин чиновник у Македонија истакнува дека сите истакнати македонски револуционери се осеќале како бугари.
-директор на македонскиот културен центар у Софија ви е Доста Димовска.
итн...итн.
Примери безброј.

И ти...смогна сили да го обвинуваш Брат Љубе,човекот кој што лежеше за Македонија во Хаг за бугарофилство? :pos2::kesa:
Не ми се верува...
добро е `Гебелс`...продолжи.
Ти веруеме. :vozbud:

Само сам ќе види дека овој пат можеби згрешил и си го прокоцкал рејтингот и епитетот Брат. Причините се следните. На кампања ќе мора да плука, а сигурно многу граѓани бранејќи ги ставовите на некои партии ќе се најдат навредени, а самите тие во минатото го подржувале на овој или на оној начин.

toa e moe mislenje,i proizleguva od minatoto...ednite go pratija vo hag,a drugite toa go podrzaa

jas mislam deka nema potreba brat lube povtornop da vleguva vo avantura.
na makedonskata scena nema poveke mesto, za avanturisti od tipot na brat lube. napravi sto napravi fala mu ne mu je mestoto za predsednik.za dolznost predsedatel treba iskusen politicar a ne avanturista dali ste svesni za sto voopsto diskutirate aloooo!:tapp:

znaejci ja funkcijata pretsedatel i negovite ingerencii.....dobar e

toa e moe mislenje,i proizleguva od minatoto...ednite go pratija vo hag,a drugite toa go podrzaa

Па во тоа е и мамката на која се фаќа, народот и тој со народот. А да не заборавиме дека барем во изминативе години на плурализам постоеја само две опции и секој кој не се приклонил кон една од нив без разлика на рејтингот што дотогаш го имал губел. Реалноста е сурова вистина а искусен човек кој претендира за политичка функција треба ова да го има во предвид, реков без разлика на рејтингот и неговата вистинска цена.

Па во тоа е и мамката на која се фаќа, народот и тој со народот. А да не заборавиме дека барем во изминативе години на плурализам постоеја само две опции и секој кој не се приклонил кон една од нив без разлика на рејтингот што дотогаш го имал губел. Реалноста е сурова вистина а искусен човек кој претендира за политичка функција треба ова да го има во предвид, реков без разлика на рејтингот и неговата вистинска цена.

toa si prav kaj nas se glasa za partija ne za licnost....ali na narodot mu e skurceno od partii...sto znaes moze sme se opametile

Ne gledam vo sto e problemot sega ???Resil Ljube da se kandidira i tocka,kraj,zavrseno, so krevate vreva vie od VMROVSKATA strana pa i toj do letoska bese vas covek koj go vozdignuvavte vo oblacite , a sega ete po nekoj si nadpriroden fenomen ne go biduva, bil ustas, bil bugarofil,bil vancomihajlovist ne razbiram????
Vo sekoj slucaj ke bide interesno za pretsedatelskite i lokalnite izbori i ke vidime mnogu interesni situacii od koi na normalen covek ke mu se digne kosata na glava, a ova e samo pocetok so zalniot brat Ljube koj ne e ni svesten so se ke mu storat bivsite sopartiici i nivnata propagandna masinerija!

Абе едноставно го поддржувам човекот ,ама срце не ми дава да го гласам:)

toa si prav kaj nas se glasa za partija ne za licnost....ali na narodot mu e skurceno od partii...sto znaes moze sme se opametile

Можеби, но се плашам дека кампањската машинерија пред избори ќе се покаже во перењето. А за ску.ченото на народот, мислам дека попрво нема да излезат на гласање отколку да гласаат за трета опција, ако може да се рече трета опција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom