Љубе Бошкоски ќе се кандидира за претседател

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
аа извини, ама мислам дека вмро ако одат со друг кандидат ништо не праат. никој не ми паѓа на памет од останатите вмро-вци што би влегле во комбинација. а и многу чекаат со објавување. да сакаа да изберат некој друг, ќе излезеа порано и пред секои вести ќе го имаше....знаат дека само со Љубе ќе им се посреќи.
На вести се збореше дека и Керим е потенцијален кандидат така да ВМРОвциве може да одат и со него како претседателски кандитат.

Инаку брат Љубе е еден и едниствен и ја има мојата подршка

па и лазе напраи своја партија, па што

не го прочитав трн во око дури сега видов
Многу социјалдемократија извезе НСДП.
Партија направи дури и оној за земјоделство бившиот министер.
Спасеновски мислам дека беше, ама не сум сигурен.

Тито направи НСДП ама пак се врати во старото стадо направи коалиција со СДСМ абе се врти ко сончоглед човекот:toe:
Па нормално ќе се прави ко сончоглед. Нели гледаш дека последниве месеци маслото за јадење како рипа со цени. Гледа тој :pos2:

него една сериозна фигура читав по весниците за кандидат, а тоа е димитар мирчев
е него го ценам, ама па фактот што го кандидира лиљана, некако не ми дава баш да се определам за него, ама ај ќе видиме, има време

Многу социјалдемократија извезе НСДП.
Партија направи дури и оној за земјоделство бившиот министер.
Спасеновски мислам дека беше, ама не сум сигурен.

целата социјалдемократија се изроди изгледа од ПДП, ама не од онаа од тетово, туку од онаа на гошев

Најголема глупост ке биде ако ВМРО не го подржат Љубе!

Pa moze toj ke saka da ode kako nezavisen a mislam i da ne go podrzat ima golemi sansi da pobedi

Најголема глупост ке биде ако ВМРО не го подржат Љубе!
Кое ВМРО?
А бе дечки...колку време треба да пројде за на вас да ви стане јасно дека ВМРО нема?
:tapp:
Овие што се на власт се ДПБНЕ,и налет цела силна реторика,постапките оддаваат едно сасвим друго лице,друга прилика за таа партија.
И они најдолно го ругаат Брат Љубе.

Оф топик

Срѓан Керим за претседател:pipi:

Кое ВМРО?
А бе дечки...колку време треба да пројде за на вас да ви стане јасно дека ВМРО нема?
Овие што се на власт се ДПБНЕ,и налет цела силна реторика,постапките оддаваат едно сасвим друго лице,друга прилика за таа партија.
Да у право си..Мислев за Грујо и компанија...Битно ме разбра!:smir:

Кое ВМРО?

Po tvojata logika ne postoi nitu SDSM tuku samo SKJ?

Мислам (не ме држи за збор) дека ќе се кандидира како самостоен кандидат со претходно собрани 10 000 потписи од граѓани.

Со сета почит кон Брат Љубе и кон неговата борба за Македонија и со постојаната поддршка за собирање на потписи за него и потпишување од моја страна, мислам дека овој пат прави еден голем излет од кој само ќе си го наруши рејтингот, кој моментално го има.Мислам дека поддршката од огромниот број на Македонци на него до сега не значи и автоматско негово кандидирање за претседател на Македонија. Брат Љубе иако функцијата претседател не е некоја значајна функција по сила и значење т.е. повеќе е репрезентативна не е спремен да ја обавува. Незнам зошто, но мислам дека не е спремен. Едноставно мислам дека и тој се води повеќе од лична корист и желба да докаже некому нешто отколку вистински да сака да биде претседател.

Братучед Љубе ако сака да и помогне на Македонија, не треба да влегува повторно во политика.

А посебно е занимливо што истакнати србомани му даваат поддршка на еден усташ и ванчомихајловист како Братучед Љубе... :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom