Amnaesiac
Paranoid Android
- Член од
- 9 декември 2008
- Мислења
- 1.818
- Поени од реакции
- 43
чекај бе, тито не напрај негова партија?
па и лазе напраи своја партија, па што
не го прочитав трн во око дури сега видов
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
чекај бе, тито не напрај негова партија?
На вести се збореше дека и Керим е потенцијален кандидат така да ВМРОвциве може да одат и со него како претседателски кандитат.аа извини, ама мислам дека вмро ако одат со друг кандидат ништо не праат. никој не ми паѓа на памет од останатите вмро-вци што би влегле во комбинација. а и многу чекаат со објавување. да сакаа да изберат некој друг, ќе излезеа порано и пред секои вести ќе го имаше....знаат дека само со Љубе ќе им се посреќи.
Многу социјалдемократија извезе НСДП.па и лазе напраи своја партија, па што
не го прочитав трн во око дури сега видов
Па нормално ќе се прави ко сончоглед. Нели гледаш дека последниве месеци маслото за јадење како рипа со цени. Гледа тој :pos2:Тито направи НСДП ама пак се врати во старото стадо направи коалиција со СДСМ абе се врти ко сончоглед човекот![]()
Многу социјалдемократија извезе НСДП.
Партија направи дури и оној за земјоделство бившиот министер.
Спасеновски мислам дека беше, ама не сум сигурен.
Кое ВМРО?Најголема глупост ке биде ако ВМРО не го подржат Љубе!
Да у право си..Мислев за Грујо и компанија...Битно ме разбра!:smir:Кое ВМРО?
А бе дечки...колку време треба да пројде за на вас да ви стане јасно дека ВМРО нема?
Овие што се на власт се ДПБНЕ,и налет цела силна реторика,постапките оддаваат едно сасвим друго лице,друга прилика за таа партија.
И они најдолно го ругаат Брат Љубе.
Кое ВМРО?
А бе дечки...колку време треба да пројде за на вас да ви стане јасно дека ВМРО нема?
Овие што се на власт се ДПБНЕ,и налет цела силна реторика,постапките оддаваат едно сасвим друго лице,друга прилика за таа партија.
И они најдолно го ругаат Брат Љубе.
Мислам (не ме држи за збор) дека ќе се кандидира како самостоен кандидат со претходно собрани 10 000 потписи од граѓани.
Оф топик
Срѓан Керим за претседател![]()