Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ждрепката е во 19часот катарско(Бугарско/Грчко) време, односно 18 часот Средноевропско, на Хрт ќе има емисија како вовед во 17:30.А ја даваат ли некаде ждрепката уствари?
Јас па некаде прочитав дека е од 5 CET. Океј супер, еве 2 линка подоле, треба и тука да ја има:Ждрепката е во 19часот катарско(Бугарско/Грчко) време, односно 18 часот Средноевропско, на Хрт ќе има емисија како вовед во 17:30.
На МРТ 1А ја даваат ли некаде ждрепката уствари?
второ е.Тешка глупост е цела организација.
Португалија што едвај се пласира е меѓу носители, а Германија што директно се пласираше е во втор шешир. Какви рејтинзи, кој го смислил ова е на тешки дроги.
И целиот кловновски рејтинг на Фифа, кај што Белгија е прво место, а ништо нема освоено.
По мене не е за во топ 10 во свет, исто како што и Македонија не е за 62, а пред нас едно 20 послаби репки.второ е.
на германците им го зема рејтингот Катар, инаку ќе беа во прв шешир.
И крајно неозбилно ми е ова со ако има 2 европски репки во група, не смее трета, па си играат, сега ти смееш ваму, ти не смееш таму. Пушти влечење и како се паднат така, макар се паднале 4 Европски во една група, а 4 афрички у друга.