Квалификации за СВЕТСКО ПРВЕНСТВО 2022

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Следното СП ќе биде со 32 или 48 екипи?

Имаше најави за 48 ама сега пак изгледа се предомислуваат...

А ја даваат ли некаде ждрепката уствари?

А ја даваат ли некаде ждрепката уствари?
Ждрепката е во 19часот катарско(Бугарско/Грчко) време, односно 18 часот Средноевропско, на Хрт ќе има емисија како вовед во 17:30.

Ждрепката е во 19часот катарско(Бугарско/Грчко) време, односно 18 часот Средноевропско, на Хрт ќе има емисија како вовед во 17:30.
Јас па некаде прочитав дека е од 5 CET. Океј супер, еве 2 линка подоле, треба и тука да ја има:

Ајде влечете мме, едно полувреме се мафтате ваму таму :ROFLMAO:

Само Австралија да не се квалификува мамичето нивно торбарско...

Тешка глупост е цела организација.
Португалија што едвај се пласира е меѓу носители, а Германија што директно се пласираше е во втор шешир. Какви рејтинзи, кој го смислил ова е на тешки дроги.

И целиот кловновски рејтинг на Фифа, кај што Белгија е прво место, а ништо нема освоено.

Тешка глупост е цела организација.
Португалија што едвај се пласира е меѓу носители, а Германија што директно се пласираше е во втор шешир. Какви рејтинзи, кој го смислил ова е на тешки дроги.

И целиот кловновски рејтинг на Фифа, кај што Белгија е прво место, а ништо нема освоено.
второ е. :icon_mrgr:

на германците им го зема рејтингот Катар, инаку ќе беа во прв шешир.

Група Ц е некако најумрена група. Мексико се доста слаби, Полска игра млитаво и на секое СП играат слабо, Аргентинциве исто ништо посебно и на крај Саудиска Арабија.
Група 1 изгледа доста израмнета, иако Катар тешко да направи нешто плус. Може со судии некако против Еквадор и Сенегал, и толку! Англија доби доста лесна група. Америка и Иран во иста група како и во 1998! :pos:
Бразил, Србија и Швајцарија пак се погодија во иста група. :icon_lol:

Фина група за Канада, иако тешко ќе биде против Белгија и Мароко. Хрватска и тука и таму.

второ е. :icon_mrgr:

на германците им го зема рејтингот Катар, инаку ќе беа во прв шешир.
По мене не е за во топ 10 во свет, исто како што и Македонија не е за 62, а пред нас едно 20 послаби репки.

И крајно неозбилно ми е ова со ако има 2 европски репки во група, не смее трета, па си играат, сега ти смееш ваму, ти не смееш таму. Пушти влечење и како се паднат така, макар се паднале 4 Европски во една група, а 4 афрички у друга.

Србија и Хрватска имаат зезнато групи. Ајде Хрватите и не толку, но Канада може да биде мина.

Инаку секогаш на СП сум гледал се што сум можел, дури сум подесувал и обврски. Сега не сум баш сигурен колку ќе ми е криво ако пропуштам некој натпревар од А, Ц и Х.

И крајно неозбилно ми е ова со ако има 2 европски репки во група, не смее трета, па си играат, сега ти смееш ваму, ти не смееш таму. Пушти влечење и како се паднат така, макар се паднале 4 Европски во една група, а 4 афрички у друга.

Одма ќе се изгуби шмекот и поентата. Затоа се вика СВЕТСКО.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom