Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја гледав јас, апла беа подобри Астана, тотално незаслужено ќе беше да поминат гостите. Плус на 3-2 судијата свирна непостоечки пенал за нив, пенал по кој израмнија на 3-3.Каква утакмица Астана - ХЈКод 0-2 на 4-3 на крај
домаќинот и со играч помалце и гол во 90.
И јас така мислам, требаше поинаку да се викат, и боите и амблемот да ги сменат, а сеа еве ги пак ?!Абе овие Стеауа нели ги банираа нешто? Све им земаа и име и знак и историја, 100 мајки им ебаа како што знам. Што кур ми бараат сеа у квалификации да ми водат мртви им ебам?
Еве го Божинов пенал промаши за 2-2, ем и играч повеќе имаат. Има време за Партизан, ама 2 пати дозволија да им се вратат од негатива.Абе овие Стеауа нели ги банираа нешто? Све им земаа и име и знак и историја, 100 мајки им ебаа како што знам. Што кур ми бараат сеа у квалификации да ми водат мртви им ебам?
. Фенер со овој состав треба да го прегази Шахтјор а не да немаат шут на гол. Малце не се уиграни ама мн почетнички делуваат.
Ја Београд стално си го викам БеоградМалмо всушност на Македонски е Малме.Така да Малме а не Mалмо.Никаде не ве читам ОФК Белград да го пишувате ОФК Београд.