Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја гледав јас, апла беа подобри Астана, тотално незаслужено ќе беше да поминат гостите. Плус на 3-2 судијата свирна непостоечки пенал за нив, пенал по кој израмнија на 3-3.Каква утакмица Астана - ХЈКод 0-2 на 4-3 на крај
домаќинот и со играч помалце и гол во 90.
И јас така мислам, требаше поинаку да се викат, и боите и амблемот да ги сменат, а сеа еве ги пак ?!Абе овие Стеауа нели ги банираа нешто? Све им земаа и име и знак и историја, 100 мајки им ебаа како што знам. Што кур ми бараат сеа у квалификации да ми водат мртви им ебам?

Еве го Божинов пенал промаши за 2-2, ем и играч повеќе имаат. Има време за Партизан, ама 2 пати дозволија да им се вратат од негатива.Абе овие Стеауа нели ги банираа нешто? Све им земаа и име и знак и историја, 100 мајки им ебаа како што знам. Што кур ми бараат сеа у квалификации да ми водат мртви им ебам?
. Диего пријателот нека иде у Индија у Кина нека си прави забава пошто времето му помина на него. Фенер со овој состав треба да го прегази Шахтјор а не да немаат шут на гол. Малце не се уиграни ама мн почетнички делуваат.. Фенер со овој состав треба да го прегази Шахтјор а не да немаат шут на гол. Малце не се уиграни ама мн почетнички делуваат.
...Фенербахе не му се дораснати сеуште на Шахјтор а камоли да го прегази,неможи од вчера екипа составена од тројца ѓупци туку така да победи сериозна екипа како Шахтјор која е градена со години трпение и пари....во Шахјтор истите играчи играат веќе неколку сезони и веќе се знаат меѓусебе како функционираат и секако тука е искусниот Луческу кој веќе подолго време е на клупата на Украинскиот тим..
..човече имаат 10 пати поголем буџет од Швеѓаните со огромни амбиции секоја година влегуваат во квалификациите на ЛШ па дури сакаа да се префрлат во Бундеслигата бидејќи премногу јаки биле за во Австрија
...секоја чест за Малмо,од огромна негатива успеаа за едно полувреме да ја надоместат и да избијат во предност против далеку фаворизираниот и побогатиот Салзбург
Партизан ја сврте, Фенербахче притиска, и тие може да се извадат. 

.Ја Београд стално си го викам БеоградМалмо всушност на Македонски е Малме.Така да Малме а не Mалмо.Никаде не ве читам ОФК Белград да го пишувате ОФК Београд.