Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Каква утакмица Астана - ХЈК :eek: од 0-2 на 4-3 на крај :bravobe: домаќинот и со играч помалце и гол во 90.
Ја гледав јас, апла беа подобри Астана, тотално незаслужено ќе беше да поминат гостите. Плус на 3-2 судијата свирна непостоечки пенал за нив, пенал по кој израмнија на 3-3.

Абе овие Стеауа нели ги банираа нешто? Све им земаа и име и знак и историја, 100 мајки им ебаа како што знам. Што кур ми бараат сеа у квалификации да ми водат мртви им ебам?

Абе овие Стеауа нели ги банираа нешто? Све им земаа и име и знак и историја, 100 мајки им ебаа како што знам. Што кур ми бараат сеа у квалификации да ми водат мртви им ебам?
И јас така мислам, требаше поинаку да се викат, и боите и амблемот да ги сменат, а сеа еве ги пак ?! :confused:

Сеа пробарав, само логото им е сменето а името остана исто откако Министерстово за одбрана им дозволило да продолжат да го користат.

FC_Steaua_Bucuresti_SA_Logo.png

Еве го Божинов пенал промаши за 2-2, ем и играч повеќе имаат. Има време за Партизан, ама 2 пати дозволија да им се вратат од негатива.

Кое дуо е ова на Фенер у одбрана Кјаер и Бруно Алвеш, кој ги састави е*ате беља. Копачи :D. Диего пријателот нека иде у Индија у Кина нека си прави забава пошто времето му помина на него. Фенер со овој состав треба да го прегази Шахтјор а не да немаат шут на гол. Малце не се уиграни ама мн почетнички делуваат.

. Фенер со овој состав треба да го прегази Шахтјор а не да немаат шут на гол. Малце не се уиграни ама мн почетнички делуваат.

Биди серозен бе,Фенер требало да го прегази Шахтјор:tapp:...Фенербахе не му се дораснати сеуште на Шахјтор а камоли да го прегази,неможи од вчера екипа составена од тројца ѓупци туку така да победи сериозна екипа како Шахтјор која е градена со години трпение и пари....во Шахјтор истите играчи играат веќе неколку сезони и веќе се знаат меѓусебе како функционираат и секако тука е искусниот Луческу кој веќе подолго време е на клупата на Украинскиот тим..

Иначе најсмешно ќе биди ако Салзбург повторно бидат елиминирани од Малмо:pos:..човече имаат 10 пати поголем буџет од Швеѓаните со огромни амбиции секоја година влегуваат во квалификациите на ЛШ па дури сакаа да се префрлат во Бундеслигата бидејќи премногу јаки биле за во Австрија:pos:...секоја чест за Малмо,од огромна негатива успеаа за едно полувреме да ја надоместат и да избијат во предност против далеку фаворизираниот и побогатиот Салзбург

Утакмицата Малмо Салзбург пресликана од лани. Памтам Салзбург дома тепаа 2-1 а на гости изгубија 3-0, а имаа милион шанси. Еве сега пак, дома 2-0, гости губат 3-0. За џабе им се толку инвестиции кога е е уште не можат да изборат пласман во ЛШ.

Малмо лапна црвен, а само голче им треба на Салзбург. :) Партизан ја сврте, Фенербахче притиска, и тие може да се извадат. :)

Шахтар секоја чест..ги продадоа можеби клучните играчи од лани,а страшно играат...Фенер со оглед на имињата КАТАСТРОФА..Каква само контра истрчаа за третиот гол :cuc::cuc:

Добро бе мајката Партизан од толку златни деца што ги има на располагање и од толку опции за напаѓач со искуство, баш Божинов им фалеше?[DOUBLEPOST=1438806232][/DOUBLEPOST]Ахаахх, Плзен ќе надрљаат :pos:

Малмо всушност на Македонски е Малме.Така да Малме а не Mалмо.Никаде не ве читам ОФК Белград да го пишувате ОФК Београд :D.

Малмо всушност на Македонски е Малме.Така да Малме а не Mалмо.Никаде не ве читам ОФК Белград да го пишувате ОФК Београд :D.
Ја Београд стално си го викам Београд :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom