Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Реал, Сити, Јуве и Дортмунд, вака ако испаднеше ќе одев да се удам везеро.:LOL:

Пубо удај се за некоја Србинка отколку в‘ езеро :ROFLMAO: Уба е групана и Челзи и Украинцине и овие шо не можамда ги прочитам убо ...

Да не му јадете од :гомце: на Јунајтед, гледајте си ги вашите клубови и уживајте!
Освен групата на смртта, НИЕДНА ДРУГА ГРУПА ЗА ФАВОРИТИТЕ НЕ Е ТЕШКА!
пис! :cautious:

Ептен тесно било!

Iniesta got 19 votes in the vote for 'Best Player in Europe' award, Messi and Ronaldo both 17

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Ништо, очекував многу полесна група за Манчестер Ј. Оваа, во споредба со другите години е лудило.
Мене пак групата на Ливерпул ми е баш според очекувањата... oh wait :cautious:

Мене пак групата на Ливерпул ми е баш според очекувањата... oh wait :cautious:

Ko Павлов со песот се Манчстерчињава бе.
А да им напишеш, одма, ко програмирани: Ливерпул @#$$%$#$$###### комплекс #$%#$#

Енитинг елс бе Гавол? А, Гавол?

Ливерпул не игра и пак потешки противници го среќаваат. :vozbud:

има воопшто некаква значење оваа награда? пошто како шо слушнав некој си рандом играч од велс бил номиниран...

се знае која е главната награда, иако не ми се верува дека иниеста ќе ја добие.

Иначе еве ја темата за ЛШ може и таму да започнете дискусија.. Оваа тема нека остане за реваншите од плеј офот за Европа Лигата.. :)

Некој нека му ги скрати маките на Роналдо и да заврши церемонијава. Ќе заплаче на бина. Не сакаа и годинава да му ја дадат на Меси па ја дадоа на вториот најдобар, Иниеста.

Toј Роналдо што вчера направи да малиот на Шакира трча ко куче по него? Е да, некој ќе освојува тимски трофеи, некој индивидуални. Впрочем поентата на фудбалот е тимската игра, затоа и овие награди ги сметам за глупави и треба да се укинат.

Околу групиве, Јунајтед и Барселона лесни групи по навика, Арсенал има навидум лесна група, но може да се заебе гадно, Челзи-Јуве ќе бидат интересни мечеви, и Борусија и Реал влегуваат во 1/8 финале. Тоа е тоа.

Сред Москва го примија и тоа со 0-2 секоја чест ропаци едни :facepalm:

Група на земји, кои никогаш немале претставник во групен дел(ЛШ и ЛЕ).
Црна Гора
Македонија
Босна и Херцеговина
Албанија
Фарски Острови
Андора
Сан Марино
Лихтенштајн
Луксембург
Малта
Молдавија
Арменија