Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Иниеста мајсторе:vozbud:
Ептен ми е мило за човеков.

Требаше да му ја дадат на некој од Челзи, Френки, Дрогба, Чех, си го водеа тимот до историски успех а и при крај се со кариери, Роналдо, Меси, Иниеста уште сто пати можат да ја освојат.
Џабе е... со Платини и мафија ;):D

Andres-Iniesta-Goal-vs-Chelsea.jpg

Дон Андрес:cuc::cuc::cuc:

Хмм, Иниеста а?
Веројатно ради ЕП

Некој нека му ги скрати маките на Роналдо и да заврши церемонијава. Ќе заплаче на бина. Не сакаа и годинава да му ја дадат на Меси па ја дадоа на вториот најдобар, Иниеста.

Златната топка оди кај Роналдо, да си знаете.

Иначе заслужено...Дон Андрес Иниеста!
Би сакал и чави да освои некој индивидуален трофеј, заслужува и он.

Некој нека му ги скрати маките на Роналдо и да заврши церемонијава. Ќе заплаче на бина. Не сакаа и годинава да му ја дадат на Меси па ја дадоа на вториот најдобар, Иниеста.
годинава Меси беше вториот најдобар. што значајно уствари освои Меси освен голгетер на Шпанија?

:facepalm:

Мразам да го употребувам зборот комплекси, ама колку вие имате комплекси од Роналдо човече.

Им го плесна у фаца он, си кажа дека му е важно што со тимот освоил трофеј!

Честитики до Иниеста, тука веќе се поставува прашањето дали според критериумот по кој осови Иниеста имаше и уште еден играч кој заслужи да освои или биде номиниран, Касиљас, но океј. Заслужено.

Реал, Сити, Јуве и Дортмунд, вака ако испаднеше ќе одев да се удам везеро.:LOL:

You can't be serious.
Iniesta бил подобар од Ronaldo. :facepalm:

А за тој муабет дека и Xavi заслужувал индивидуална титула, дај нека му ја дадат ако не догодина, па 2014 може и на Scholes, пошто стварно заслужува.

Богами готов беше. Секој момент очекував да го замава Иниеста :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom