Квалификации за ЕП 2012 - Полска и Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Bibo
  • Време на започнување Време на започнување
Италија тепа како така, глејте Франција... :pos::pos:

Немачка си тепа важно. :O

Лелеј, Португалија - Кипар 4 : 4, мада не ме изненади ова до толку колку што ме изненади фактот кој не го знаев, а тоа е дека Квеирош е сеуште тренер на Португалија, човекот кој е супер асистент но и катастрофален '' тренер '', може 1 од ретките кои ги ставам на тренерското ниво на Марадона, 'ржат кој е помизерен у тој контекст.

Не знам за Франција но јас знам дека Португалија многу повеќе се избламира ...да примиш 4 гола на домашен терен од КИПАР...КИПАР човече КИПАР...кој се овие?.....па 4 гола да застаниме да играме ние овде од форумот најдобрите на градскиот стадион во скопје ќе му извадиме едно нерешено на овие неписмените кипарци па јана мајка нека е...па камоли 4 гола да примиме..(без разлика што португалија не изгуби ама она беше резил)..а за Франција е веќе стара приказна(греој манастриски се)!

^ леле голоов :)

франција - белорусија 0-1 . се праи блан многу јак стратег , гледам некојси мвила ставил да игра , ако ако , нека се праи паметен , у вторник у зеница со босна нека му ја мисли
португалија - кипар 4-4 . лелее , португалија цело светско прими 1 гол , а сега од кипар 4 дома . ептен ме изненади ова .
грција-грузија. хахаххахахахахахахахахаха . ајде бујрум на максимир во вторник , торпедијада
естонија- италија 1-2 . како бе ? како бее !? која е бре таа естонија да ти води на полувреме . гледам и головите на нафрлени . а бре италијо , ќе ти треба време да се оправиш .

Франција вчера изгуби 1-0 од Белорусија дома со гол примен во 87. минута. Срамот за Франција продолжува.

Победа не ни очекував од Франција,али нерешено на Португалците во никој случај.Веле сила во фудбал не смее да си дозволи од никој да прими 4 гола дома.

Победа не ни очекував од Франција,али нерешено на Португалците во никој случај.Веле сила во фудбал не смее да си дозволи од никој да прими 4 гола дома.
Не само што примија 4 гола дома, туку и ОД КИПАР ЛОЛ

Денес второ коло... Очекувам интересни мечеви посебно Србија-Словенија и Босна-Франција. На првиот очекувам една израмнета игра додека на вториот Французите да притиснат кон голот на Босна бидејќи си загубија бодови дома од Белорусија и само победа ќе ги врати за првите две позции. А Босна е одлична екипа и прашање е дали ќе успеат да ја победат.

--- надополнето ---

Словачка води 1-0 против Русија на гости.

Босанците само се фураат, и кога играа бараж со Португалија за СП исто беше вака, ова ќе им направиме она ќе им направиме, па го попија. Истото се зборуваше и за вечерашниот натпревар, и играчите нивни беа уверени во победа, а и тука на форумов многу сметаа дека Босна лесно ќе дојде до победата, ко божем играат со Македонија. Сепак Блан колку толку успеал да ги среди французиве, го гледам скоро цело второ полувреме, стварно играат одлично. Ќе видиме дали ова е само привремена форма, или конечно ќе гледаме нешто добро и од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom