Квалификации за ЕП 2012 - Полска и Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Bibo
  • Време на започнување Време на започнување
Франција да не кажам ама се знаеше дека ќе тепа редно време беше ја имам и на тикет 2.5+ и ставиле коефициент ропаците во кладилница, инаку ако извадиме 5 поени на цели квалификации задоволен ќе бидам!

Португалцине пак катастрофа.

Франција им затна муцке на многумина. Најискрено со Белорусија франција подобро изигра но немаше среќа. Гледав од 65 минута навака и мислам дека одамна ги немам видено вака да изиграат. Блан ќе ја среди репрезентацијана осеќам. Французине имаат јака екипа само треба некој да ја среди. Блан ми изгледа за доста стабилен и авторитетен тренер.

Сепак добро е и Русија што загуби.. мада Ирциве се доста незгодни,Словациве со никакца игра стигнаа до 6 бода...ние....:tapp:

^ јас мислам дека ке завршиме последни во групата со 3 поени , ама со послаба разлика од андора!

од русија значи секако порази а ? ајјј , што ми зборитее. демек овие старциве отпозади тери пута два . мислам на березутски близнаците . нема шанси пандев против нив нели . а напред здравиот аршавин ќе не скине . нема шо да играме стварно со нив.

ирска е нешто појака од шкотска , имаат цврста одбрана , а напред кој ? роби кин ? аууу даф бее, човекот игра во големиот фулам. а среден ред не ги пишувам оти ме дува на смеа : eдно име само liam lowrence (stoke) .

словачка ? ах ,заборавив , играчот кој е баран од цел свет марек хамшик . да , добар беше на светското . не се виде .

така да доста јадевте тоа што не треба. да ги немавме новески,попов, и пандев ај да кажеш вакви коментари да лупате. да , без овие таман 10тина бода ќе соберевме. а да ја правите групата нешто којзнае што нема смисла. стајте не место словенија , со италија и србија , па тогаш дефинирајте тешка група.

Сереме за Даф и Роби Кин кој барем играат со срце за своите репрезентации.
Словачка не се видела цело светско, ете сеа се глеа. Како така несреќно, среќно не е битно важно се глеа дека тие имаат максимални шест бода после одиграни две кола, а ние само еден.
Русија ќе сме ги тепале ние кутрите се мачиме со Ерменија, Русија со „здравиот“ (као што го нарече ти) Аршавин ќе сме ги победеле.
И да ние сме го имале Пандев, голем кур ако го имаме Пандев. Нежно копиле кое се сопиња од врвците од копачките, беше јак се дур беше хајкана од Лотито држ-недај колку да се продае сеа каде е тој ваш „маестрален“ Пандев!? Исто зборев и за Јонуз коа дојде на место селектор дека тој е најмизерно решение за оваа позиција и дека ќе биде само една мала карика на чичко ви Хари. Незнам како можевте да верувате дека овој чоек ќе не однесе на Европско или па недај боже Светско м?

Па пичка му матерна ја можда бев песимист, али и не веруев дека сме до толку дрва бар од Андора и Ерменија очекуев најмалце 10 бода. А, како што гледам според игравме дали и ќе стигнеме ние до 5+. И да ако гомната се викаат „ЕБАНА РЕАЛНОСТ“ ќе продужам да ги конзумирам.

Во таква група нема шанса :)

Португалија ништо чудно да не се пласира има тешки гостувања а и дома со Кипар не победиа мислам ќе играат до крај како за СП квалификациите..

Јас мислам дека сме очајни и не вреди да се трошат нерви за некои кои неможат 5 километри на еден обичен натпревар да истрчаат и некои орангунтани од ерменија да ни држат лекции по фудбал а пред 5 години на тогашните квалификации ги победивме два пати(3-0,0-2) а сега сме предмет за исмејување..Жалосно е тоа што се случува во мак. фудбалот но ете како што рекле старите..каква држава таков спорт...секогаш ќе се надеваме на подобри денови и како ќе се пее нашата химна на некое големо натпреварување но тоа според мене се само пусти желби и нереални од наша страна..''секогаш сме можеле повеќе'' ..никогаш не сме можеле повеќе,едноставно толку ние капацитетот..со играчи како Величе,Игор М.,Новевски.Наумовски...кои се физички неспремни и кои повеќе од пола се беез клуб ..неможиме ништо да направиме па и една Ерменија да победиме..болна приказна сме ние...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom