М
Мартин`
Гостин
Франција да не кажам ама се знаеше дека ќе тепа редно време беше ја имам и на тикет 2.5+ и ставиле коефициент ропаците во кладилница, инаку ако извадиме 5 поени на цели квалификации задоволен ќе бидам!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
^ јас мислам дека ке завршиме последни во групата со 3 поени , ама со послаба разлика од андора!
од русија значи секако порази а ? ајјј , што ми зборитее. демек овие старциве отпозади тери пута два . мислам на березутски близнаците . нема шанси пандев против нив нели . а напред здравиот аршавин ќе не скине . нема шо да играме стварно со нив.
ирска е нешто појака од шкотска , имаат цврста одбрана , а напред кој ? роби кин ? аууу даф бее, човекот игра во големиот фулам. а среден ред не ги пишувам оти ме дува на смеа : eдно име само liam lowrence (stoke) .
словачка ? ах ,заборавив , играчот кој е баран од цел свет марек хамшик . да , добар беше на светското . не се виде .
така да доста јадевте тоа што не треба. да ги немавме новески,попов, и пандев ај да кажеш вакви коментари да лупате. да , без овие таман 10тина бода ќе соберевме. а да ја правите групата нешто којзнае што нема смисла. стајте не место словенија , со италија и србија , па тогаш дефинирајте тешка група.
пази да не се пласирате...:nesum:Albanija-Luksemburg 1-0
1.Albanija 4
2.Belorusija 4
3.Bosna 3
4.Francija 3
5.Romanija 2
6.Luksemburg 0
jea:
Боби[Мкд];3768703 напиша:пази да не се пласирате...:nesum:
И што е најважно 5 пута смо ја преслушале Албанијаvazno nemavmo sramen start![]()