Kurtlar Vadisi - Долина на волците

Член од
10 април 2010
Мислења
385
Поени од реакции
121
Па ајде накратко да пробам да ти објаснам се`. Ако имаш некои прашања, слободно прашај си пак.

Арслан Акбеј, (сега веќе починат) е шефот на операцијата Долина на Волците со чија помош треба (Али Џандан), сега Полат Алемдар да се инфилтрира во високите кругови на мафијата, т.е. да стигне до советот за да ги открие сите нечисти работи на мафијата во Турција.

Му прават операција на лицето и по една интересна случка каде што му го спасува животот на Чакар влегува во мафијата. Чакар е оженет со ќерката на бродосопственикот Зија кој веќе е во советот. Подоцна Чакар станува амбасадор на Истанбул, па после некое време е убиен со што практично ова убиство му овозможува на Полат да оди погоре во мафијата. За некое време и тој станува амбасадор на Истанбул.
Доаѓа некоја мистериозна група која го ликвидира Арслан. Полат оди во станот на Арслан да види дали има оставено некој “тестамент“ што ќе му каже што да прави понатаму. Меѓутоа во станот на Арслан се сретнуваат со Абдулхеј, кој работи за него во мафијата, но и тој исто така бил таен агент, работејќи под закрилата на Арслан. Во станот наоѓаат една голема книга каде што Арслан има запишано се` во врска со операцијата. Поради полиција тие се разделуваат, книгата останува кај Полат. Во таа книга Арслан има напишано дека Полат е син на Мехмет Караханли кој е грабнат како мал и даден во дом за посвојување, при што го посвоиле Хомер и Назифе. Сето ова Арслан му го има направено токму на Караханли со цел да му врати за некоја негова наредба за бомбардирање на некој воен камп каде што бил брат му.
Мехмет Караханли се сретнува со некои луѓе (се претпоставува дека тоа се масоните) и го убиваат поради погрешно вршење на својата работа и не давање доволна поддршка на турците во Ирак. На негово место како Барон доаѓа Полат. Претпоставувам од тука ги имаш веќе гледано.

Ова би требало на кратко да ти разјасни што се случуваше до сега.
Како што реков, слободно постави прашање, ќе се обидеме сите да ти одговориме.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.150
Иди гледај цртани филмој.

Бтв. 100% си се уплашил од Абузар и си прекинал да гледаш... АЈДЕ УШТЕ ЕДНАШ ДА ТЕ ПОТСЕТИМ

:zver::zver::zver::eek:jea:
:pos2::pos::pos::aplauz::zver::zver::zver::oeoeoe:

--- надополнето ---

За кого, како.
Абе треба мозок да се има да се сфати серијата!!! Џабе ќе им објаснуваш!!!! Тие што не ги бидува за политика и такви работи нема да ја сфатат и глупава ќе им биде!!За нив само Бандини или лисјата!!!

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
серијава станува опасна за маливе деца... глеам кај мене у маало 2 3 дечиња се дерат ПАУ ПАУ ПАУ им викам шо викате толку бе .. а они.. Си играме долина на волците.. јас сум полат он е мемати а тој третиот незнам кој беше...

Божеее до каде стигнаа работиве :pop:

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Хм.. а за кога го зборуваш оваа? Сега за 1-ва сезона или?
Ова што ќе направи финта Полат е во 2-та сезона,кон крајот.

А првин Абдулхеј ќе се обиде да го убие Полат бидејќи ќе му биде испран мозокот од страна на Искендер и Гладио!

Член од
14 март 2010
Мислења
146
Поени од реакции
6
Ова што ќе направи финта Полат е во 2-та сезона,кон крајот.

А првин Абдулхеј ќе се обиде да го убие Полат бидејќи ќе му биде испран мозокот од страна на Искендер и Гладио!
A 2-та сезона имаа 2 епизоди само така?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
серијава станува опасна за маливе деца... глеам кај мене у маало 2 3 дечиња се дерат ПАУ ПАУ ПАУ им викам шо викате толку бе .. а они.. Си играме долина на волците.. јас сум полат он е мемати а тој третиот незнам кој беше...

Божеее до каде стигнаа работиве :pop:
Малите деца а и некој возрасни сосема погрешно ја сваќаат серијава.

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Ај доста само измислувате децата си играат Полат,Мемати кај мене у маало уште зуски играат не само измислујте......Кабловската се вика Телекабел кај мене,и има 65 канали,ако не ви се гледа не гледајте имате уште 64 на лагер

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Колку е ЛУД САМО ОВОЈ ЕРХАН ЕЈ!

Како само цвикаше,Абдул,Абдул :)

И кој е орангутанов позади Хало ? :)

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.089
Јака епизодава еј,емоции на сите страни. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom